0

Nädalavahetusel saab Haapsalu politsei hakkama oma jõududega

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Ameerika autod

Mullune ameerika aurode paraad Haapsalus. Foto: Arvo Tarmula

Kuigi nädalavahetusel tõotab tulla Haapsallu 4000 autot, siis politsei oma töös lisajõude ei kasutata.

Haapsalu politsei juhi Andrei Taratuhini sõnul on korraldajal palgatud oma turvafirma ning lisajõude politsei ei vaja. Samuti ei pane politsei Ameerika autode show, kontserdi ja kiirendusvõistluse ajaks välja kõiki enda jõude, kuid linnas korda hoiavad nad sellegipoolest.

Taratuhini sõnul tuleb nii suure autode hulgaga olukord Haapsalus ette üks kord aastas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz