Kaia Kanepi valmistub Eestis Stuttgardi turniiriks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Foto: Kaia Kanepi Facebooki lehekülg
Tennisist Kaia Kanepi. Foto: Viktor Burkivski
Tennisist Kaia Kanepi. Foto: Viktor Burkivski

Tennisist Kaia Kanepi rääkis Eesti Päevalehele, et valmistub praegu kodus kahe nädala pärast algavaks Stuttgardi tenniseturniiriks.

Kanepi ütles, et on pärast ebaõnnestunud Aasia ja Ameerika turniire enamasti puhanud. „Sel nädalal tegin kergeid füüsilisi treeninguid Kristjan Prüüsi juhendamisel, järgmisest mängin jälle rohkem Märten Tamla nõuannete järgi,” ütles Kanepi.

Kanepi ütles, et sai Mehhikos kõhuviiruse ja seejärel USAs Indian Wellsi turniiri eel külmetusviiruse, seejärel hakkasid haiget tegema parem säär ja kand.

„Üldiselt näitasin keskpärast tennist, ei leidnud ühelgi turniiril head rütmi, mis oleks kestnud rohkem kui ühe päeva,” võttis Kanepi kokku kahe viimase kuu mängud.

Pärast Stuttgardi mängib Kanepi veel kolmel Euroopa turniiril, seejärel tuleb French Open, siis üks muruturniir ja siis ootab Wimbledon.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments