Lääne Elu paberleht 29. märtsil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

LE 20140329* Esimesel Läänemaa töömessil oli pakkumisel 150 töökohta, suur osa neist küll vaid suvehooajaks ning selliseid, mis ei eelda erilisi ametioskusi ega paku seega ka suurt palka.

* Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses avati neljapäeval nii moodne jõusaal, et sellist ei ole ei Eestis ega üheski teises Balti riigis.

* Lääne–Nigula vald on nõus, et Kekkilä OÜ kaevandab Niibi ja Tui rabas turvast edasi, kuigi kohalikud elanikud kahtlustavad, et just Tui raba kaevandus rikkus nende kaevud.

* Haapsalu aselinnapea Peeter Vikmani sõnul on Vikerkaare lasteaia ehitushanke tühistamine kahetsusväärne, kuid ta ei usu, et selle taga oli pahatahtlik motiiv.

* Ridala volikogu oli sel nädalal harvaesinevalt üksmeelne, et vallateede parandamiseks tuleb võtta laenu.

* Kirikumuusika Liit valis Haapsalu koguduse muusikajuhi Lia Salumäe ja Hageri koguduse dirigendi Merle Libliku aasta kirikumuusikuiks.

* Haapsalu põhikooli poiss Teet Saar võidab ühe ainevõistluse teise järel.

* Lääne maavanem Innar Mäesalu kutsub Läänemaa ettevõtjaid üles andma 2. ülestõusmispühal töötajaile vaba päev.

* Taeblast mööda sõites ei oska paljud arvatagi, et seal tegutseb juba 20 aastat plasttooteid valmistav kõrgtehnoloogiline ettevõte.

* Mida lubab uue valitsuse koalitsioonileping Läänemaale.

Firma kannab ligi seitse aastat nime Cipax Eesti AS, aga tegevusala on tal olnud sama juba loomisest saadik. 29. märtsil 1994 alustati nime all Romo Plast AS. Firma rajaja oli Vormsis elanud eestirootslane Axel Friberg.

* Kuidas me kogu perega Soome kolisime 25. osa. Lapse sünnipäeva pidamine Soome moodi.

* Metsanduse arendaja, looduskaitsja ja pärandkultuuri uurija Lembitu Twerdianski unistas poisikesena meremehe elust, saatus tahtis aga teisiti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ohjah
10 aastat tagasi

600 eur? Konkurentsivõimeline?
Nalja teete?