Peastarvutamisvõistluse võitsid Virtsu ja Oru kool

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kolmapäeval peeti Haapsalu põhikooli ruumes aset matemaatika ainevõistlus Nuputa 5.-6. ja 7. klasside võistkondadele. Noorematest oli parim Virtsu kool, suurematest võitis Oru kool. 5.-6. klasside võistkondi oli 14. Oma õpilased olid võistlusele saatnud Virtsu, Martna ja Oru kool, Haapsalu põhikool, Lihula gümnaasium, Kullamaa keskkool, Uuemõisa algkool ja Haapsalu linna algkool. Võistlus oli tasavägine, II ja III koha saanud võistkonnad kaotasid võitjale vaid poole punktiga.

  • I koht – Virtsu kooli võistkond, 34 punkti, õp Siivi Jõgi
  • II koht – Haapsalu põhikooli (HPK) III võistkond, 33,5 punkti, õp Kaja Engman
  • III koht – Haapsalu linna algkooli (HLA) II võistkond, 33,5 punkti, õp-d Merili Kasepalu, Maren Suu ja Leelo Paesüld

Parimad peastarvutajad, kes saavutasid maksimumpunktid olid Kaisa Uik (HPK), Sander Kollom (HLA), Karina Kaur (HLA) ja Jelizaveta Salihova (Uuemõisa). Seitsmendate klasside võistkondi oli õheksa, esindatud olid Haapsalu põhikool, Lihula gümnaasium, Kullamaa keskkool ja Oru kool.

  • I koht – Oru kooli võistkond, 29,5 p, õp Kait Kleeman
  • II koht – Haapsalu põhikooli V võistkond, õp Ülle Lumeste
  1. III koht – Haapsalu põhikooli IV võistkond, õp Ülle Lumeste

Mare Tereping, LMV haridus- ja sotsiaalosakond

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments