Nädalavahetusel toimuvad Haapsalus juunioride Eesti meistrivõistlused lauatennises

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: erakogu
Foto: erakogu

Laupäeval ja pühapäeval saab taas Haapsalus näha kõrgetasemelist lauatennist.

Esimesel päeval toimuvad Haapsalu XIII GP ja Läänemaa IX Rahvaliiga finaalvõistlused ning teisel päeval Eesti juunioride ja minikadettide individuaalsed meistrivõistlused, kus Haapsalu Lauatenniseklubi ridades võistlevad nii Läänemaa Spordikooli õpilased kui ka Hanila ja Taebla valla koolide noormängijad.

Läänemaa on esindatud kõigi oma tippudega (Aleksandr Lušin, Toomas Vestli, Aaro Õismets, Mihkel Puhm, Mattias Ristmägi, Ragnar Sarv, Karin Talving, Katrina Talving, Kaaro Saatmäe, Allex Rummel, Markus Mursal jt.), ning õnnestumise korral loodetakse saada kuus medalit, neist vähemalt kahte kulda, lauatennise edendaja HeikkiSool.

“Pall aga on ümmargune ja kõik on võimalik,” ütles Sool. “Kõik huvilised on oodatud toetama meie noormängijaid!”

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Säga
8 aastat tagasi

See on umbes sama nagu kabenuppude nipsutamise olümpiamängud. Lauatennis on üks igavamaid mänge. Kuni saad selle täielikult selgeks, siis võid veel mängida aga pärast hakkab üle viskama. Ise jõudsin koolis kunagi kõige paremaks, kus peksad seda olematut palli täie jõuga ja mitme meetri kauguselt lauast ja ikka ta läheb üle võrgu täpselt vastase poolele.