Kanepi võitis Austraalias paarismängu avaringi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: Maarja Kotkas
Kaia Kanepi. Foto: Maarja Kotkas
Kaia Kanepi. Foto: Maarja Kotkas

Eesti esitennisist Kaia Kanepi koos Renata Voracovaga võitis paarismängus Austraalia lahtistel kohaliku paari Peers-Rajicic 6-3 6-1.

Kanepi kirjutas oma Facebooki lehel, et teise ringi vastasteks võivad suure tõenäosusega saada esimese asetusega Errani-Vinci kombinatsioon Itaaliast.

Üksikmängu avaringi Kanepi kaotas hispaanlannale Garbine Muguruzale 6:2, 2:6, 6:2.

„Esimeses setis ei leidnud ma mingisugust rütmi. Teises mängisin väga hästi ja vastane eksis rohkem. Kolmanda seti algus oli väga tasavägine. Eriti kahju on esimesest geimist, kus olin 40-15 ees ja vastasel õnnestus kaks korda võrgu tripsust punkt saada,” kommenteeris Kanepi.

„Kolmanda seti lõpus oli juba raske, ta sai jälle oma mängu käima, mille teises suutsin ära lõhkuda. Rünnates eksisin ise napilt joonte kõrvale ja nii see läks. Ma arvan, et nii palavaga ma pole kunagi mänginud, õnneks pikki punkte väga ei olnud,“ jätkas Kanepi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments