Karilaid: Kolmanda sektori rahastamine vajab korrastamist

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Jaanus Karilaid

Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid (pildil) kutsub 23. jaanuaril linnavolikogu saali kokku kõik Haapsalu linnas tegutsevad kolmanda sektori esindajad, et arutada ühingute paremat kaasamist linnaellu ja rahastamise põhimõtete korrastamist.

„Rahastamise põhimõtted peavad olema selgelt arusaadavad ja tagatud peab olema võrdsed võimalused toetuse saamiseks,“ lausus Jaanus Karilaid, kelle sõnul ärgitab suurem selgus ehk ka rohkem linnaelus kaasa lööma.

“Rahastamise korda tuleb täpsustada, et saavutada parim võimalik tulemus kõigi jaoks. See tähendab ka kindlasti paremat tagasisidet ja töö tulemuslikkuse hindamist. Tänane kord pole piisavalt läbinähtav ja volikogu peab seda valdkonda lähiajal kindlasti korrastama,” lisas Karilaid. Tema sõnul on linna enda huvides parandada partnerlust kolmanda sektoriga ja kasvatata ka kolmanda sektori elujõulisust.

Haapsalu mittetulundusühingud ja sihtasutused, kes soovivad parandada kolmanda sektori kaasamise arusaadavust on oodatud 23. jaanuaril kell 17 linnavolikogu suurde saali.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments