Kutsekooli õpilased on oma käsitööga jõululaadal

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Fotod: kutsehariduskeskus

Neljapäeval Haapsalu kutsehariduskeskuse jõululaadal leidis ostjaid hulk õpilaste valmistatud käsitöökaupu, järelejäänud asjadega läheb kool laupäeval Haapsalu kultuurikeskuses peetavale suurele jõululaadale.

Kutsehariduskeskuse arendusjuht Aile Nõupuu ütles, et kõige rikkalikum valik on laadal õpilaste puidutooteid. “Väga palju rohkem kui eelmistel aastatel,” ütles ta. Uudsete asjadena saab laadalt soetada koolis teist aastat õpetatava sadulsepa eriala õpilaste pehmeid tumbasid. On ka mööblirestauraatorite valmistatut ja muud käsitööd: keraamika, tikitud ja kootud esemeid ning kangastelgedel kootud asju.

Esimest korda toodi neljapäevasel laadal rahva ette kutsehariduskeskuse tunnustooted: astelpajukaste ning mobiiltelefoni ja tahvelarvuti hoidja. Astelpajukastet müüakse ka homsel jõululaadal.

“Eelmisel aastal püüdsime kooli tunnustoodete konkursil leida huvitavaid tooteid, mida saaks ise teha ja külalistele kinkida,” selgitas Nõupuu. Võitjaiks tulidki toitude maitsestamiseks mõeldud astelpajukaste ja telefonihoidja, mõlemal kooli kleeps peal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments