Läänlaste tulemusi lauatennisevõistlustelt

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Viljandis peetud Eesti lauatennise karikavõistluste avaetapil sai üldjärjestuses hinnatava 10. koha Toomas Vestli ja oli sellega A-klassis (Eesti reitingus 31.–100.) esimene. Aaro Õismets oli 23., Heikki Sool 36. ja B-klassis (101.–200.) teine, Mihkel Puhm 69. ja D-klassis (alates 301.) kolmas.

Tallinnas peetud Eesti laste karikasarja võistlustel tuli juunioride klassis teiseks Mihkel Puhm ja kolmandaks Kaspar Muuli. 2001 sündinud poistest oli Kaaro Saatmäe 9. ja Allex Rummel 10. (osalejaid 26). Kadettidest olid Karin Saviots 10. ja Janely Vestli 11.

Viljandis toimunud Eesti võistkondlike meistrivõistluste I liiga esimesel mängupäeval alistas Haapsalu LTK meeskond (Toomas Vestli, Aaro Õismets ja Heikki Sool) Haiba SK 4:1, Riisipere LTK 4:1 ja Pärnu LTK Vint-90 4:2, kuid valus 0:4 kaotus tuli vastu võtta Maardu LTK II meeskonnalt. Enne teist mängupäeva (30. novembril Haapsalus) jagab meie meeskond koos Viljandi LTK Sakala II-ga 3.–4. kohta.

Möödunud nädalavahetusel peetud Haapsalu karikasarja ja Läänemaa rahvaliiga esimesel etapil sai näha nii põnevat ja tasavägist paarismänguvõistlust, millist mina pole veel siinmail näinud. Vaid kaks mängu lõppesid tulemusega 3:1, kõik ülejäänud 3:2.

Nii finaalmäng Aaro Õismets (Hps LTK) – Andres Lofitski (Maardu LTK) ja Antti Luigemaa (Pärnu LTK) – Andrus Steinbach (Haiba SK) kui ka kolmanda koha mäng Anatoli Lans (Maardu LTK) – Andres Kudisiim (Pärnu LTK) ja Sergei Danilov (Maardu LTK) – Eduard Virkunen (LTK Kalev) olid nii tasavägised, et mängude saatused otsustati “lisaajal” ehk lahtiseletatult oli mängude seis viiendas setis 10:10. Esikoha võitsid tulemusega 17:15 Õismets–Lofitski ja kolmanda Lans–Kudisiim 12:10.

Meesüksikmängu esinelikus olid Antti Luigemaa, Urmas King (mõlemad PärnuLTK), Sergei Danilov ja Janek Saar (Kuressaare LTK). Meie mängijaist oli Aaro Õismets 5., Heikki Sool 17., Jüri Muuli 23.

Naisüksikmängu finaalis võitis Kätlin Latt (LTK Kalev) 3:1 Anita Lissovenko (Maardu LTK). Karin Talving oli 5., Janely Vestli 6. ja Maria Võrklaev 8. Iganaise paarismängu esikohamängus võitsid Kätlin Latt – Janely Vestli 3:2 Anita Lissovenko – Karin Talvingu.

Rahvaliiga finaalis alistas Andres Lampe (LTK Kalev) 3:2 Janno Peensalu (Pärnu) ning kolmanda koha mängus Vitali Parhomik (Võru LTK) 3:0 Karin Talvingu. Rahvaliiga igamehe paarismängu võitsid Vahur Löör (Keila) – Mihkel Puhm (Hps LTK) teiseks jäänud Andres Lampe – Mattias Ristmägi (Hps LTK) 3:1 ning kolmandad Mati Krusel (Keila) – Tomi Pärn (LTK Kalev) 3:2 Keit Reinsalu – Tanel Lampe. Rahvaliigas oli Karin Talving 4., Mihkel Puhm 6., Mati Paat 9.

Järgmine etapp on 15.–17. novembril ja see on ühtlasi ka Eesti juunioride ja kadettide lahtised karikavõistlused / Albert Kanepi VII memoriaal, kõik juunioride ja kadettide mängude tulemused lähevad ITTF (rahvusvaheline lauatennise föderatsioon) reitingusse.


Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments