Läänlane võitis lotoga ligi 300 000 eurot

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Bingo Lotoga ligi 300 000 eurot võitnud läänlane vormistas täna võidu.

Nädala eest telesaates “Suur lotokolmapäev” välja loositud Bingo Loto peavõidu suurus oli 281 015 eurot, teatas Eesti Loto BNSile.

Internetist pileti ostnud mees kontrollis oma võitu järgmisel päeval ja esimese hooga arvas, et on langenud pettuse ohvriks – printis isegi pileti välja, et loositulemuste alusel veenduda, et tegu on ikka võidupiletiga. Oma võidurõõmu on mees seni jaganud vaid abikaasaga ja plaanib lotovõitu salajas hoida ka edaspidi.

Ehituse alal tegutsev õnnelik võtja jätkab kindlasti samal alal töötamist, sest summa pole tema sõnul nii suur, et sellega tööd tegemata elu lõpuni ära elada. Küll aga plaanib ta võidusumma eest soetada uue auto, toetada rahaliselt poega ning minna naisega reisile. Kuhu reisile sõidetakse, on veel ebaselge, sest mees on noorpõlves palju reisinud. Kuid kindlasti käiakse ära Lätis, kuhu abikaasa on juba ammu soovinud minna.

2013. aasta esimesel poolaastal maksis Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks üle 4,2 miljoni euro. Võitudena maksti välja ligi 11 miljonit eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
outlet hogan italia
10 aastat tagasi

“The man beside her smiled his brittle, malevolent smile at her, as if in sympathy. ” (The Collected Stories: 610).
outlet hogan italia

sac ralph lauren
10 aastat tagasi

I’m certainly happy while using color (as pictured). Required to is a useful one, the seams straight. I’m certainly pleased. Fast shipping.Very thin PU, am afraid quickly could possibly get scratched. Color like the picture, shipping was fast. Seams straight.
sac ralph lauren