0

Tallinna maanteel sõitis auto teisele otsa

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile Haapsalus juhtunud liiklusõnnetuses inimesed viga ei saanud, juhid jõudsid omavahel kokkuleppele.

Õnnetus juhtus kella poole nelja paiku Haapsalus Lihula ja Tallinna maantee ristmiku lähedal, sealt pisut pealinna poole, kui BMW sõitis otsa ees peatunud Mitsubishile.

Haapsalu politseijuhi Margus Kaldma sõnul politsei mingeid materjale ei vormistanud, juhid said kokkuleppele ja pöörduvad kindlustusse. “Mõlemad olid kained, mõlemal juhtimisõigus olemas,” ütles Kaldma.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz