Politsei tabas Haapsalu tenniseväljaku lõhkujad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kõik, millest jõud üle käis, oli tenniseväljakuil ööl vastu 21. juunit pikali lükatud või pilbasteks lõhutud. Foto: Katrin Pärnpuu
Kõik, millest jõud üle käis, oli tenniseväljakuil ööl vastu 21. juunit pikali lükatud või pilbasteks lõhutud. Foto: Katrin Pärnpuu

Politsei tabas 21. juuni öösel Haapsalu Krahviaia tennisekeskuse inventari lõhkunud noorukid.

Lõhkujateks olid kaks kohalikku alaealist noormeest, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais.

“Kuna tegemist on alaealiste poistega ja menetlus seoses lõhkumisega veel jätkub, siis hetkel ei ole võimalik täpsemaid asjaolusid avaldada,” teatas Kais.

Haapsalu politseijaoskonna juht Margus Kaldma tõdes, et juhtumi lahendamine oli politseile väga töömahukas tegevus, mille käigus vaadati läbi mitmeid tunde turvakaamerate salvestisi ja küsitleti suurt hulka inimesi võimalike tunnistajate leidmiseks. „Järjepidev ja sihikindel tegevus tõi positiivse lõpptulemuse,“ ütles Kaldma.

Noormehed võetakse vastutusele karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb varavastast süütegu väheväärtusliku asja ja varalise õiguse vastu ja see näeb karistusena ette rahatrahvi kuni 1200 eurot või aresti.

Täpsemalt saab lugeda homsest paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments