Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 48 varavastast kuritegu, neist 39 vargust (7 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 7 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 9 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 360 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 11 välismaalast.


LÄÄNE PREFEKTUUR

Lääne prefektuuri territooriumil olulisi sündmusi ei registreeritud.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
12. juunil kella 10.20 ajal teatati politseile, et Kalevipoja tänava korteris tungiti kallale 35-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 30-aastane mees.

Politseile teatati, et 11. juunil kella 1 paiku öösel tungiti Nõmmel Pärnu maanteel kallale 18-aastasele noormehele.

12. juunil kella 21.40 ajal teatati politseile, et Tuulemaa tänaval tungiti tüli käigus kallale 41-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 28-aastane mees.

12. juunil kella 22.30 ajal teatati politseile, et Sitsi tänava korteris tungiti kallale 57-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 47-aastane naine.

12. juunil kella 23.15 paiku teatati politseile, et Virbi tänava korteris tungiti kallale 33-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 35-aastane mees.

12. juunil kella 23.30 ajal teatati politseile, et Pikal tänaval asuvas lõbustusasutuses tungiti kallale 30-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 32-aastane naine.


LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus
Ööl vastu 11. juunit tungiti Orava vallas Hanikase külas sisse garaaži ning varastati 65 liitrit bensiini ühes 20-liitrise ja 5-liitrise kanistriga. Kahju on 140 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
9. juunil laekus politseile teade, et Tartus Variku tänaval on noor naine tarvitanud füüsilist vägivalda oma ema ja kasuisa suhtes.

Viljandimaa

Vargus
12. juunil teatati politseile, et Viljandis Endla tänaval on tankla kauplusest varastatud erinevaid tooteid kokku 220 euro eest.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et Viiratsi vallas Nooruse tänaval lõi mees oma naist rusikaga ja ähvardas teda täiendava vägivallaga.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
12. juunil varastati Rakveres Võidu tänavalt sõiduauto VAZ 21063 registrimärgiga 988AGD koos muruniidukiga. Kahju on 550 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
2. juuni õhtul varastati Kohtla vallas Järve külas automaattanklas tankuri kütusevoolik koos tankimispüstoliga. Kahju on 984 eurot.

11. juunil varastati Narvas Tallinna maanteel turul naiselt mobiiltelefon. Kahju on 336 eurot.

12. juunil varastati Vaivara vallas Auvere külas ettevõtte ruumist mobiiltelefon. Kahju on 299 eurot.

12. juunil varastati Sillamäel Majakovski tänaval maja territooriumilt muruniiduk. Kahju on 191 eurot.

12. juunil varastati Kohtla-Järvel Oru linnaosas Briketi tänaval veoautohaagisest 100 liitrit diislikütust. Kahju on 126 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments