Silver Karjus plaanib kirjutada Kanepiga töötatud ajast raamatu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaia Kanepi endine juhendaja Silver Karjus räägib intervjuus Delfile, et tahab pärast tennisega lõpetamist vormida raamatuks just need kaks aastat, mil ta oli Kaia treener – kuidas kõik alguse sai ja lõppes ning mis, kes ja kuidas sinna vahepeale mahtusid. “Kindlasti saab see olema põnev ja huvitav, aga kahjuks peab veel natuke ootama, kuna tegelen veel südamest tennisega,” ütles Karjus.

Karjus abistab praegu maailma 74. reketit, grusiinlannat Anna Tatišvilit. Karjus on teinud koostööd ka venelannade Aleksandra Panova, Ksenia Pervaki ja Galina Voskobojevaga.

Karjus räägib, et Eestis löögile pääsemiseks jääb tal puudu oskustest – Eesti Tennise Liit nõuab rangelt kutsekvalifikatsioonieksamit.

Oma koostöö lõppemise põhjuseks Kanepiga said Karjuse sõnul kaalukeeleks tema vähesed teadmised tennisest ja Kaia soov edasi liikuda.

Kanepi tulemused on olnud kahtlemata väga head, aga õnneks on ka veel arenguruumi, ütleb Kaia endine treener haapsallanna hiljutiste mängude kohta.

Täna oma 28. sünnipäeva tähistav Eesti parim tennisist Kaia Kanepi langes uuendatud maailma edetabelis 20 kohta – 46.-ks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments