1

60% vastanuist soovib bussi väljumist Tallinnast Haapsallu reede õhtul

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu volikogu juhatus küsis Lääne Elu ja Läänlase lugejate arvamust, millisel nädalapäeval oleks kõige parem aeg panna sõitma hilisõhtune buss Tallinnast Haapsallu, kui buss väljuks kell 23. Selgus, et 60% vastanuist eelistab reedet.

Volikogu esimees Jaanus Karilaid saatis Lääne maavanemale Innar Mäesalule kirja, milles teeb ettepaneku leida võimalus bussi käimapanekuks.

“Haapsalu linnavolikogu juhatuse eestvedamisel avaldati Lääne Elus ja Läänlases küsitlus Tallinna–Haapsalu bussiliikluse kohta väljumisega kell 23,” kirjutab Karilaid. “Vastajaid oli 1139. 60% vastanuist soovis bussi väljumist Tallinnast reedel kell 23; 22% soovis laupäeva ja 12% soovis pühapäeval. Teistel nädalapäevadel oli soovijaid vähem. Teeme Teile ettepaneku tulla kodanikele vastu ja leida transport, mis hakkaks reedeti väljuma Tallinnast kell 23 Haapsallu.”

Innar Mäesalu võtab ettepaneku kaalumisele uuel töönädalal, teatas linnavolikogu kantselei juhataja Elvi Puda.

Aprilli keskel teatas volikogu, et haapsallased on teada andnud soovist külastada Tallinnas kultuuriasutusi, aga viimane buss väljub juba kl 21 ning hilisel ajal enam pealinnast Haapsallu ei saa.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tore Küll
Tore Küll

Kui sinult küsitakse konkreetselt päeva, siis tuli valik teha. Statistika seisukohalt oleks tulnud küsida ka – kas ja kui tihti bussi kuus kasutaksid? Vastasin ka, kuigi bussiga olen sõitnud viimasel kolmel aastal ainult korra. Olen truu alam ja andsin oma arvamuse.

wpDiscuz