Kanepi võitis keerulise kohtumise

Madiken

madiken@le.ee

Kaia Kanepi võitis eile Marokos WTA rahvusvahelise tasemega turniiri esimeses ringis kohtumise hispaanlase Anabel Medina Garruguesi vastu. Keeruline kohtumine lõppes seisuga 4:6, 6:3, 6:2.

“Alustasin mängu väga hästi, läksin 4:1 juhtima. Pärast seda hakkas vastane mulle kõrgeid palle lööma. Olin hetkeks teadmatuses, et mida teha. Läksin kõrgeid palle suruma, aga eksisin ja enesekindlus kadus ära,” kirjeldas Kanepi mängu oma veebileheküljel.

“Teine sett algas võitluslikult, mingist hetkest, ma ei teagi hetkel, mis põhjusel, sain initsiatiivi. Tundsin ennast paremini, olin kannatlikum, lõin kõrgeid palle tagasi. Siis pidi vastane hakkama mõtlema, et mis nende kõrgete pallidega teha. Otsustavas setis tundsin ennast päris enesekindlalt ja hästi, suuri riske ei võtnud, mängisin tagasi ja kui võimalus oli, siis olin agressiivsem,” lisas tennisist.

Kanepit treenib sel ja paaril järgneval turniiril Märten Tamla. “Tuleb proovida, kuidas koostöö klapib, et hakata üldse midagi pikaajalisemat kaaluma,” nentis Kanepi.

Homme peetavas teise ringi matšis kohtub Kanepi esimest korda Mandy Minellaga (Luksemburg, WTA edetabelis 91. kohal).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments