Poppansambel Põhja-Tallinn esineb reedel Haapsalus

Madiken

madiken@le.ee

Põhja-Tallinn
Põhja-Tallinn
Põhja-Tallinn

Ansambel Põhja–Tallinn esineb reede õhtul Haapsalu kultuurimajas toimuval tantsumuusikapeol.

Peo korraldaja Mikk–Sander Lauberti sõnul tuli tal idee Põhja–Tallinn Haapsallu kutsuda, sest praegu Eestis väga populaarne ansambel on esinenud „igal pool mujal, aga mitte siin”.

Peale Põhja–Tallinna mängivad peol muusikat kolm Läänemaa DJ–d — Cortes, Dreso ja Klubber. Et plaate keerutavad just läänlased, on Lauberti sõnul põhimõtteline valik.

Kell kümme õhtul algavale ja kella neljani öösel kestvale peole pääseb sisse alates 16. eluaastast, kuid pärast ansambli kontserti lõppu peavad alaealised lahkuma. „Kindlasti ootame ka vanemaid inimesi,” lisas Laubert.

Peo pilet maksab seitse eurot.

Laubert nentis, et Haapsalus toimub sarnaseid üritusi vähe või üldse mitte, seega otsustas ta ohjad oma kätesse haarata. Kas tegemist on ühekordse üritusega või võib sarnastele pidudele järge oodata, ei osanud Laubert veel öelda.

Põhja–Tallinn on Eesti popisugemetega hiphop ansambel, mis koosneb Pelgulinnast pärit neljast hipphopparist ja naisvokaalist ning mujalt Tallinnast pärit kolmeliikmelisest bändist, kirjutatakse Vikipeedias. Põhja–Tallinna tuntuimad palad on „Lähen ja tulen”, „Nii lihtsalt ei saa” ja tänavu Eesti laulu konkursil osalenud ja finaali jõudnud „Meil on aega veel”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Bart
11 aastat tagasi

Kahju aga mul pole aega muidu läheks:-) aga Teil on aega veel.