Minut Läänemaal: Linnamäe küla valdade liitumise ootel

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Mart Veide
Foto: Mart Veide

Eesti pressifotograafide liit ja riigikantselei kutsusid kõiki Eesti elanikke ja külalisi 24. veebruaril kell 13.00 ühe minuti jooksul pildistama ümbritsevaid inimesi, meeleolusid, nähtusi või loodust.

Lääne Elu kutsus omakorda saatma sel minutil Läänemaal jäädvustatud fotosid avaldamiseks toimetusele.

Mart Veide kirjutas oma foto kohta: “Linnamäe küla valdade liitumise ootel. Kui praegu mõõdame olulisi kaugusi sadade meetritega, siis tuleviku suunad ja kaugused on teadmata.”

Valikut Läänemaal pildistatud hetkedest saab näha 12. märtsil Lääne Elu paberlehes. Eesti Minuti meeskond on teinud kõigile maakonnalehtedele ja neljale üleriiklikule päevalehele – Postimees, Õhtuleht, Eesti Päevaleht ja Äripäev – ettepaneku avaldada valik fotodest ühel ja samal päeval, 12. märtsil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
11 aastat tagasi

Ilus pilt ilusast kohast. Aga allkiri võiks olla: viimased päevad kohalikku omavalitsust: peale vallamaja suletakse ka kool ja sööklad. Huvitav,miks inimesed sellega nõus on ? Või õigemini- miks nad vastu pole ? Või polegi seal enam inimesi ?

Miki
11 aastat tagasi
Reply to  Tont.

Raha ei ole ja maksumaksjaid jääb aina vähemaks. Kui vallavalitsuse ülalpidamine jääb ära, siis ehk saavad kool ja söökla veel kaua toimida. Miks tavaline inimene peaks sellele vastu olema. Vahet pole, kus vallavalitsus on, peaasi, et kohalikud asutused toimivad.

Ahto
11 aastat tagasi
Reply to  Miki

No ei jää ju vallavalitsuse ülalpidamine ära. Vallamaja jaab alles ,olgu ta siis teeninduspunkti või millena iganes ,ta jääb .Kütta on vaja ,elektrikulu jääb ,koristada on vaja ,.Töötajate arv väheneb 1,25 inimese võrra. Töötajad jäävad samaks . Kõige suurema ajupotensiaaliga (juhtkomisjoni esimees) ei soovi tööd uues vallas. Tuleb nõustuda kellegi tabava kommiga,et Oru annab võimu Taeblale ja saab selle eest Risti võlad. Tore on!

Miki
11 aastat tagasi
Reply to  Ahto

Küsi ajupotensiaali käest, miks ühineda vaja on. Tema oli üks liitumise algataja.

Ahto
11 aastat tagasi
Reply to  Miki

Liitumise algataja oli Oru vallavanem ja ta soovis liituda Ridalaga. Kuna kosjad lükati tagasi ,siis otsustati liituda ükstapuha kellega . Häbi ,kui keegi ei taha sind ju 🙂