Läänlased tegid lauatennisevõistlustel ajalugu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Võitjakohal seisavad meie poisid koos treener Eduard Brokiga. Foto: erakogu
Võitjakohal seisavad meie poisid koos treener Eduard Brokiga. Foto: erakogu

Lauatennise kadettide Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel Haapsalus juhtus see, mis oli üllatuseks ehk vaid neile, kes pole meie praeguse noorte seisuga päris kursis – aastakümneid võitmatuna püsinud narvakad jäid ilma nii tütarlaste kui ka poiste kullast.

Mõlemad finaalid lõppesid tulemusega 3:2 ning otsustavaks sai paarismäng. Airi Avameri (Narva PSK) alistas nii Anita Lissovenko kui ka Aleksandra Kuprikova (Maardu LTK), kuid samas võitsid mõlemad Eleonora Zahhartseva. Paaris aga võitsid maardukad 3:2 ning seega ka meistritiitlid.

Pronksimatšis alistas Pärnu LTK Vint-90 (Valeria Sarõtševa, Kärt Kaljuvee) Narva PSK II 3:1. Poiste finaalis võitis Artjom Hiisku nii Toomas Vestli kui ka Aaro Õismetsa, kuid Elvis Libene kaotas mõlemale ning läänlased võitsid paarismängu 3:2 ja tagasid endale kuldmedalid. Mängus kolmandale kohale võitsid Nõmme SK I poisid Hendrik Valgemäe ja Joosep Kuusk 3:1 Maardu LTK poisid Oleg Migunovi ja Vitali Osmushkini. Haapsalu II poiste võistkond jäi tagasihoidlikule 10.-le kohale.

Tublid olid ning üllatasid meie tütarlapsed (kõik kolmekesi olid aasta lauatennisest eemal), kes jäid alla küll esinelikule, kuid kohamängudes alistasid nii Nõmme II kui ka Nõmme I võistkonna ning tulemuseks oli 5. koht. Võistkonnas mängisid Karin Talving, Janeli Vestli ja Karin Saviots. Maardu LTK-le ja Haapsalu LTK-le olid need esimesteks noorte võistkondlikeks tiitlivõitudeks.

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments