Edda Pauksoni prognoos 2013. aastaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

JÄÄR

Sel aastal on teile kõige tähtsamad töö, karjäär ja suhted. Olete rahutu ning otsite aktiivselt mingit uut väljundit. Isegi kui teil on igati rahuldav töökoht, ihkate sisimas midagi uut, samas te ei tea ka ise täpselt, mis see olla võiks.

Terve aasta jooksul võidakse teile teha üllatuslikke pakkumisi, millest nii mõnigi võib olla üsna ahvatlev ning te ei oska otsustada, mida võtta või mida jätta. Esimene poolaasta on siiski edukam, sest siis oskate paremini analüüsida uue pakutava ameti hüvesid ja puudusi. Sellegipoolest võiksite kasutada mõne teadjama inimese abi, kes aitab teil tervikpildis selgusele saada.

Ootamatult võib selguda tõsiasi, et kõigele vaatamata on teie praegune töökoht siiski parem ning ei tasuks pimesi tormata uude firmasse. Arvesse tuleb võtta veel suhted töökaaslastega, sest sel aastal võivad need mitmel põhjusel kujuneda küllaltki pingeliseks. Eriti võib konflikte ette tulla aasta teisel poolel. Kui te olete ülemuse rollis, siis kuni juulini oskate oma alluvatega enam-vähem rahuldavalt läbi saada, kuid aasta teisel poolel võidakse teie jalgealust õõnestada just teie enda töötajate poolt. Võimalik, et te ka ise nõuate neilt liiga palju suhteliselt madala töötasu eest.

Kui aga olete palgatööline ning otsite midagi tasuvamat, siis kasutage selleks aasta esimest poolt, eriti jaanuari, märtsi ja mai teist poolt, kuid ka august on muudatusteks igati soodne aeg. Olge aktiivne, hoidke oma silmad lahti ka siis, kui te olete töötu.

Teie isiklikud suhted ja abielu võivad sel aastal olla täis pingeid. Võimalik, et te ei oska hoida kodu ja tööd teineteisest lahus ning ei leia kuidagi aega oma pere ja kaasa jaoks. Olete ületöötamisest väsinud ning tihti kipute oma halba tuju koduste peal välja elama. Te ei arvesta, et ka nendel on oma tööd ja tegemised. Siiski leidub ka häid aegu – koduste asjadega tegelemiseks on soodne aeg juunis ja augustis. Olete partneri suhtes hooliv ja leebe, võtate ka tema soovitusi kuulda ning need kaks suvekuud on suurepärane võimalus puhkmiseks, lastega tegelemiseks ja õnneks suudate sel ajal töömured peast välja visata.

Sel aastal võib teile vaheldust pakkuda kodu kallal nokitsemine. Selleks võib osutuda pisiremont, mõne mööblieseme restaureerimine või ka vaiba kudumine – see annaks võimaluse teie mõtted tööasjadest eemal hoida.

Nii mõnedki Jäärad võivad sel aastal vahetada oma õpitud eriala, võimalus on kas jätkata poolelijäänud õpinguid või alustada uue asjaga päris algusest. Igasugused muudatused tulevad sel aastal kasuks. Ka keskealised Jäärad võiksid mõelda täiendõppele, see annaks neile uue võimaluse eneseteostuseks.

Kuni juuli kuuni olete hea suhtleja. Olge uue info suhtes tähelepanelikum ning jätke oluline meelde. Suhtlete ehk senisest rohkem oma sugulastega, sõidate palju ringi. Aasta jooksul võite ette võtta ka mõne pikema välisreisi.

Kõige rahutumad ajad sel aastal on teie jaoks augusti teine pool ja septembri esimene pool. Kipute olema vaidlushimuline ja riiudki on kiired tekkima. Hoidke oma abielu, isegi kui on tekkinud soov see lõpetada. Otsige võimalusi, kuidas siiski lahutust vältida. Aasta ei ole parim kardinaalseteks muudatusteks. Ihkate küll vabadust, kuid lõhkumised seda teile ei anna.

Teie rahaasjad on reeglina korras, olete ehk liialt koonerdav. Kahjuks kipute ülearu palju virisema, kui mingi väljaminek ees ootab. Vältige liigset halamist rahapuuduse üle, sest pikapeale võib see isegi mõjuma hakata. Tegelikult pole raha teie elus sugugi peamine, andke endale aru, et lähisuhted on teile palju vajalikumad.

Kinnisvaraga seotud tehingutega peaksite sellel aastal olema väga hoolikas ning vältima riskantseid, kahtlase väärtusega investeeringuid. Kuid mingi kinnisvaratehingu paljud Jäärad siiski sooritavad. Hoidke ka oma suhted maksuametiga korras.
Tervis on stabiilne, kuid ärge võtke ette mõtlematuid riske, eriti aprillis-märtsis. Nendel aegadel võib organismis tekkida põletikulisi protsesse.

On võimalik, et muret võib põhjustada mõne vanema sugulase tervis ning te peate tema eest hoolitsema.

SÕNN

Teie töö ja karjäär kulgeb sel aastal küllaltki tavalist rada. Olete paindlik, saate töökaaslastega hästi läbi. Oskate teha järeleandmisi, kus vaja. Ülemusena olete mõistev kuid samas nõudlik. Muudatusi võiksite planeerida aasta algusest kuni veebruari lõpuni. Sel ajal olete üliaktiivne ning väga hea pingetaluvusega. Ka tööotsijatele võib nimetatud ajavahemik anda võimaluse teenistust saada.

Sel aastal on teil väga soe suhe oma sõpradega, hoolite üksteisest, võtate üheskoos midagi suurt ette. Oma tegemiste kohta ei maksaks liiga detailset infot anda, sest mitte kõik pole sõbrad, kes lahket nägu näitavad. Kuid tõenäoliselt leiate endale ka mõne uue sõbra, kes jääb teie ellu pikaks ajaks.

Suuremate investeeringute puhul peaksite sel aastal kasutama nõuandjate abi. Eriti mõtlematu võite olla märtsis ja aprillis, kipute hooletult laristama. Kulutustel tasuks silm peal hoida, sest vastasel korral on oht, et aasta teisel poolel võib tekkida rahamuresid. Kuid need on ka sellised ajad, kus võib õnne olla loteriis, või tuleb teile mõni ootamatu summa lausa taevast. Raharikkamad on suve alguskuud.

Kodune elu on rahulik ja meeldiv. Võimalik, et on soov oma kodu kaunimaks muuta, suhteid koduste ja vanematega on hoolivad. Suurim soov on oma pere keskel olla ning kodu jaoks midagi vajalikku teha juunis, augustis ja septembris.
Kui teil on sellel aastal plaanis mõni pikem reis, siis võiksite selle planeerida kas päris aasta alguseks või detsembri viimasel dekaadil.

Alates juulist kuni aasta lõpuni suhtlete tavalisest rohkem oma õdede-vendade ja lähimate naabritega. Sel ajal võib ette tulla ka lühemaid ringisõitmisi ja südantsoojendavaid ühiseid koosviibimisi. Olete huvitatud igasugusest tegevusest, mis on seotud silmaringi avardamisega.

Õpinguteks ja enesetäiendamiseks on suurepärased ajad aasta algus ja lõpp. Üht peate küll sellel aastal arvestama: terve aasta vältel peaksid kõik teie tööd ja tegemised olema seadusega rangelt kooskõlas. Kui töötate mõnes salajases või kinnises riigiasutuses, võib sel aastal töökorralduses ette tulla muudatusi. On võimalik, et kellegi kinnisideeks on teid laimata, ka selleks tuleb teil olla valmis ning kaitsta oma renomeed.

Suhted kolleegidega pingestuvad eriti 11. septembrist 7. oktoobrini ning oktoobri lõpust kuni detsembri lõpuni, kuid paljuski olete ise süüdi oma mõtlematu käitumise ja väljaütlemistega. Olete teiste suhtes liialt kriitiline ning egoistlik.

Samad ajavahemikud on kriitilised ka teie kooselus, kuid väiksemaid tülisid võib abikaasaga tekkida terve aasta jooksul. Mõnel hetkel võib teile tunduda, et kooselu on lõppfaasis ning sel moel on abielu end ammendanud. Kiirustage aeglaselt, ei maksa lahutusepabereid kohe sisse viia. Väike vaheldus mõnusa puhkuse näol aitab pingeid maandada, kuid ehk on mõttekas alustada siiski käigust abielunõustaja juurde.

Lõbustuste asemel tegelete meelsamini lemmikhobide ja lemmikloomadega. Siiski 16. juunist 22. juulini ja augustis olete tavalisest rõõmsameelsem ning valmis ka meelt lahutama. Selleks ajaks võiksite planeerida mõne puhkusereisi või perekondliku koosviibimise.
Samad ajad on suurepärased suhtlemiseks laste ja noortega. Oskate nendega ühiselt aega veeta ning sellest on kõigil puhas rõõm.
Terve aasta jooksul peaksite hoolikalt jälgima, et kõik teie tegemised oleksid rangelt seadusega kooskõlas, vältimaks ebameeldivaid üllatusi.

Tervis on stabiilne, välja arvatud detsembris, kus teid võivad kimbutada põletikulised protsessid. Organismi nõrgaks kohaks võib osutuda selg, naised aga võiksid hoolitseda nende õrnade kohtade eest, mis neid meestest eristab.

KAKSIKUD

Kuna Jupiter liigub kuni juulikuuni Kaksikute märgis, siis on see teie aeg. Olete suuremeelne ja tegus, võite ette võtta mida iganes. Heatujulisena ja osavõtlikuna hoolite lähedastest, suhtlete pingevabalt. Teie võimalused on piiramatud ükskõik millises eluvaldkonnas. Suudate terve aasta vältel olla edukas oma töös juhul, kui teie elukutse on seotud teiste inimeste eest hoolitsemisega, meditsiini või sotsiaalsfääriga. Õnnestumised ja kordaminekud saadavad ka kunstnikke, muusikuid ja teisi loomingulisi inimesi. Eriti aktiivsed ja inspiratsioonirikkad ajad on 5.veebruarist 14. aprillini.

Aasta esimesel poolel võite ette võtta mõne pikema reisi või lihtsalt puhata. Teil on täies osas piiramatu vabadus teha täpselt seda, millega hing rahule jääb.

Aasta teisel poolel on ilmselt teil väga hea teenistus, rahamuresid peaaegu polegi. Seda juhul, kui te liiga heldeks ei muutu ja ei hakka teenitut lahkelt teistega jagama. Võiksite ka loteriis õnne proovida, seda eriti juunis ja juulis. Võite leida mõne tasuva tööotsa, kus makstakse teile hästi.

Sõpradega suhtlete sel aastal tihedalt, kohtumisi on varasemast märksa rohkem, endised head ajad saavad meelde tuletatud. Ilmselt leiate uusi huvitavaid sõpru, kes oskavad teie elu rikastada ja ka vastupidi. Ühised ettevõtmised muudavad elu sisukamaks ja senisest palju atraktiivsemaks. Ainuke hoiatus – tehke vahet tuttavatel ja sõpradel. Nii mõnigi sõber võib teie silmad avada uutele võimalustele või pakub mõne huvitava ja tasuva töökoha.

Kodune elu tiksub üsna tavalises rütmis. Suuremaid muudatusi te ei viitsi ette võtta või pole selleks ka vajadust. Võib juhtuda, et teil ei jää eriti aegagi kodu ja koduste jaoks. Siiski juuli teine pool ning augusti lõpp ja septembri algus võimaldab teil ilusaid päevi perega koosolemiseks ning ühisteks tegevusteks. Kui on kodus vaja teha mingeid ümberkorraldusi, siis selleks võiksite kasutada aega 15. oktoobrist 5. detsembrini. Kuigi sel ajal võite olla natuke äge ja vaidlushimuline ning seetõttu on tülidki kerged tulema.

Suhted elukaaslasega on rahumeelsed ja igati armastusväärsed. Õhk teie ümber kiirgab armastust 7. oktoobrist 5. novembrini ning suur üksmeel valitseb teie vahel aasta viimasel kuul. Olete romantikajanus ning valmis teineteisele rõõmu pakkuma erineval moel Abielus on sel aastal kõik hästi, kuid ka üksikutel on võimalus leida enda kõrvale kaaslane, kellega üheskoos elus edasi minna.
Lastega tegelete eriti aktiivselt augusti teisel poolel ja septembris. Sel ajal võiksite ka oma tervisele mõelda, liituda kas või mõne algajatest moodustatud treeninggrupiga.

Pidage silmas, et te aasta jooksul ennast liialt ära ei väsitaks. Olge valude suhtes tähelepanelik ning ka pisemate traumade puhul jälgige, et paranemine toimuks tüsistusteta. Ei teeks sugugi paha, kui te vähemalt kord aasta jooksul teeksite läbi arstliku kontrolli. Hea enesetunne võib mõnikord osutuda petlikuks.

VÄHK

Saabuv aasta tõotab tulla teie jaoks lausa suurepärane. Kaksteist aastat tagasi võis teie jaoks olla veidi sarnane aasta, kuid nüüd on see tunduvalt mitmekesisem ja sujuvam. Olge vaid ise valmis aktiivseks eluks ja uuteks võimalusteks elukvaliteeti paremaks muutma.

Ihkate oma töös ja karjääris midagi uut ette võtta. Võite saada ootamatuid pakkumisi, mis võivad teie elu veidi segi paisata, kuid õnneks Saturn, elu korrastaja, on teie märgiga soodsalt ja te oskate üsna hästi analüüsida olukorda ning õigeid otsuseid teha. Lõppkokkuvõttes võib teile tulla tööalaseid muudatusi, mis teevad teie töö ja karjääri pikemaks ajaks palju huvitavamaks. Olge avatud kõigele uuele. Ehk on vaja end veidi täiendada, et suurendada läbilöögivõimet veelgi.

Kui olete olnud pikemat aega töötu, siis aasta võib tuua teile soovitud töökoha. Olge siiski ka ise aktiivne seda otsima, sest magavale kassile jookseb hiir suhu väga harva.

Eriti hästi kulgeb teie jaoks aasta teine pool. Teie tervis paraneb, kui olete olnud eelnevalt haige. Suhtlete pingevabalt, teil on kerge uusi kontakte luua. Pühendute oma kodule ja lastele. Armastuseks on eriliselt hea aeg aasta algus ja lõpp.

Meelelahutusest hoolite niivõrd, kuivõrd see teid arendab ja võimalik, et te lausa otsitegi selliseid kultuuriüritusi, kust oleks midagi kasulikku õppida. Ka oma lastele oskate sel aastal elutarkusi õpetada ning selle poolest olete asendamatu.

Rahadega teil sel aastal probleeme ei ole. Eriti head ajad on 16. juunist 22. juulini ja augustis. Päevakorda võib kerkida mõni lisateenistus või isegi loteriivõit. Ei ole välistatud ka palgatõus või mõni toekas preemia, nendel aegadel on teil soov veidi ka enda peale kulutada ning elu nautida.

Kodule pühendute rohkem alates poolest augustist ja seda kuni septembri lõpuni. Kui on vaja ette võtta mõningaid ümberkorraldusi või koos kodustega teha suuremaid töid, on nüüd selleks aeg sobiv.

Ehk tekib soov isegi elukohta vahetada või teha mõni ringsõit mööda ilusat Eestit.

Alates 5. detsembrist võite kodustega olla veidi ägedam. Kipute vaidlema, neile halvasti ütlema. Ehk on aasta tervikuna liiga hästi sujunud ja nüüd päris aasta lõpus on vaja veidi vürtsi lisada.

Aasta tervikuna muudab teid, sest teie loomupärane liigne tundlikkus, solvumine, enesesse tõmbumine sel aastal väheneb ning te muutute rõõmsameelsemaks ja säravamaks. Sellise inimesega tahetakse suhteid luua ja lähemalt tutvuda.

Mõningatel üksikutel närvilistel aegadel võivad teid kimbutada kõhuvalu ja unehäired.

LÕVI

Oma töös ja karjääris olete väga rahulik, ja isegi veidi mugav. Töökohavahetusi ei ole eriti oodata, kui just saatus seda kandikul teile kätte ei too. Sel juhul loomulikult teete igati soodsa muudatuse üsna rahulikult ja suurema kärata.
Suhted töökaaslastega on rahumeelsed ja asjalikud. Teie ettepanekutega arvestatakse, teie sõnal on kaalu. Võimalik, et praeguses töökohas on see kiirem periood ning sel ajal võite mõningaid muudatusi teha, kui selleks soovi on.

Kui olete töötu, siis peaksite aktiivsusele häälestuma, seda eriti 1. jaanuarist 26. veebruarini, kuigi te peate ennast selleks sundima.

Rahaga olete sel aastal väga täpne, oskate ka vähemaga hakkama saada ning ei kuluta mõtlematult tühja-tähja peale. Kui olete kellelegi võlgu või laenud ootavad maksmist, olete tagasimaksmisel väga täpne. Lisateenimise võimalusi võib teil ette tulla 22. juulist 7. septembrini või otsustate sel ajal pidada palgatõusuläbirääkimisi.

15. oktoobrist 5. detsembrini on ainuke aeg, mil kipute raha kasutamisel olema impulsiivne ning süüdistate ka pereliikmeid, kui märkate raha vähenemist. Samas olete sel ajal üliaktiivne teenimisvõimaluste otsimisel, kuid need on kõigest üksikud lühiajalised otsad.

Kuni septembrini on kõige suuremaks probleemiks kodu, suhted pereliikmete ja lähedastega. Eriti teeb muret vanemate tervis. Võimalik, et teil tuleb ette võtta mõni äkiline remont, mis on tingitud kas veeavariist või mõnest muust ootamatust olukorrast. Seejuures peate pingutama, et selleks kõigeks raha muretseda.

Kodustega läbisaamine on jahedavõitu, olete range ning ei talu pereliikmete poolt mingeid eksimusi. Kui tahate suhteid parandada ja vastastikust soojust taastada, kasutage selleks aega 11. septembrist 5. detsembrini. Sel ajal tunnete ka ise end vabamana ning rõõmustate, kui kodus kõik hästi on. Ühtlasi on see ka selline aeg, kus teete kodus meelsasti ümberkorraldusi, mis muudavad olemise õdusamaks.

Isiklik elu sujub sel aastal kenasti. Lahkuminekuid ja suuri tülisid ei ole ette näha. Veidi äkiline ja äge olete jaanuaris, kuid need vaidlused lahenevad ruttu. Üliromantiline olete ilmselt 11. septembrist 7. oktoobrini. Nii mõnigi Lõvi võib sel aastal armuda või tekib erutav armuseiklus. Ka detsembris olete rõõmsameelne ja valmis osa võtma igasugustest lõbustustest. Nendel aegadel tunnete erilist rõõmu oma lastest või lastelastest. Tegelete nendega rohkem kui muidu.

Oma abikaasa või elukaaslasega on suurepärased ajad 19. jaanuarist 25. veebruarini. Kui teil ongi varem olnud mingeid lahkhelisid, siis sel ajal oskate need lahendada. See on ka aeg, kus suudate oma partnerit millegi ilusaga üllatada ning abiellu sära tuua.

Väga paljud Lõvid ihkavad sel aastal võtta ette välisreisi ja just mõnda eksootilisse riiki, kus saab oma silmaringi avardada. Ekskursioonigruppidega reisimine ei sobi seekord teile. Võimalik, et see hea võimalus tuleb teile ootamatult, ehk võidate mõne unistustereisi. Kõige tõenäolisem aeg selleks on 22. märtsist kuni aprilli lõpuni.

Paljud Lõvid tahavad alustada õpinguid kas siin või mõnes välisriigis. Veidi raske on otsustada millist erialal valida, sest teil tuleb pähe ilmselt mitmeid võimalusi. Ka täiskasvanud Lõvidel võib neil aegadel pähe tulla mõte ennast mingil alal täiendada. Mida uudsem ja ebatavalisem see ala on, seda rohkem te rahul olete.
Kui töötate mõnes sellises asutuses, kus on tegemist teiste eest hoolitsemisega, teete oma tööd suure pühendumisega, eriti aasta teisel poolel. Ka politseis, kaitseväes töötavatele inimestele on aasta teine pool töine ja igati edukas.
Tervis on sel aastal hea, kuid ärge pange seda proovile liigse füüsilise pingutusega või külmetustega.

NEITSI

Teid ootab ees suurepärane aasta, mis võib tuua teile eelkõige edu töös või ka kiiret tõusu karjääriredelil. Kõik sujub nagu õlitatult, eriti kuni juulikuuni. Tunnete oma tööst naudingut, on võimalused ka uue meelepärase töö leidmiseks. Ilmselt saate ka piisavalt hästi palka, et mitte eriti laristades kenasti ära elada. Suhted töökaaslastega on head ning konflikte ei ole ette näha. Ilmselt olete ka ise hea diplomaat ning oskate kõik ebakõlad juba eos ära siluda.

16. augustist 11. septembrini võite oodata suuremat sissetulekut, ehk pakutakse teile mõnda lisatööd või leiate selle omal initsiatiivil. Ei ole välistatud saada kopsakat preemiat.

Kui teil tööd hetkel pole, olge aktiivne seda leidmaks ja te leiate sobiva töö.

Sel aastal alates juulikuust on teil suur abi oma sõpradest ning nendel teist. Usaldate ja abistate üksteist, veedate koos mõnusasti aega.

Suhted õdede-vendade ja lähimate naabritega on ilma suuremate tõsude ja mõõnadeta. Kohtute tihedamini, ehkki kohtumised ei ole just eriti soojad. See-eest ei unuste te nende tähtpäevi ja kindlasti elate nende muredele ja rõõmudele kaasa.

Kodune elu sujub just nii, nagu te tahate. Erilisi kohustusi te kodu heaks ei kavanda, kuigi oktoobris või detsembri võib teil tekkida soov mingeid ümberkorraldusi teha või pühendada rohkem aega oma perele. Suuremaid muutusi te siiski ette ei võta.

Kui olete kooliõpilane või tudeng, või soovite lihtsalt mõnel alal oma teadmisi täiendada, siis selleks on kõige soodsamad ajad aprillis-mais. Ehk suunab ka tööandja teid koolitusele. Kui peaksite sel perioodil sooritama eksameid, olete kohusetundlik ning teie teadmised saavad kõrge hinde.

Kui teil on plaanis kinnisvaratehinguid, siis sel aastal ei tohi te ühegi otsusega kiirustada, sest oma tormakusega võite kergesti vigu teha. Sellegipoolest võib mõni Neitsi sel aastal vahetada elukohta, osta või vahetada elamispinda ning võimalik, et need mõtted tekivad niisama äkki nagu ka võimalused. Kasutage kindlasti juristi või mõne kogenuma inimese abi. Ise ei ole te sellel aastal võimeline selliste suurte tehingute käiku kontrollima.

Lõbustustest ja meelelahutusest te sel aastal eriti lugu ei pea, kuigi suisa kodusistuja te pole. Külastate küll huvitavaid kultuuriüritusi ja mõndagi organiseerite ise, kuid teete seda mõõdukalt. Eriti tekib teil huvi end tuulutada jaanuaris.

Partnerlussuhted nii tööl kui isiklikus elus on igati head ja toetavad. Olete leebe ja hooliv oma kaasa suhtes. Võimalik, et te alati küll ei mõista teineteist, kuid millises kooselus seda ei juhtuks.

Veebruaris-märtsis olete kõige aktiivsem millegi üheskoos ettevõtmiseks. Kui olete üksik, siis sel aastal on suur tõenäosus leida endale elukaaslane.

Tervis peab sel aastal kenasti vastu ja erilisi probleeme teil ilmselt ette ei tule. Kindlasti tekib teil sel aastal soov tegeleda tervisespordiga, juhul kui te sellega juba ei tegele.

KAALUD

See aasta kipub olema teie jaoks veidi närviline. Kõige suuremaks probleemiks on suhted. Võimalik, et leiate oma abielu olevat muutunud igavaks ning ihkate midagi muud. Igasugused vaidlused ehk isegi kõrvalhüpped võivad põhjustada tõsiseid tülisid, eriti märsti teisel ja aprilli esimesel poolel. Siiski ei oleks mõistlik impulsiivselt oma suhteid lõpetada, vaid leida põhjused, mis on tekkinud tülide allikaks.

Hea aeg oma abiellu selgust tuua, seda säravamaks muuta, ehk isegi leppida on hea aprilli teine pool ja mai esimene dekaad.
Töös ja karjääris olete selle aastaga väga rahul, sest alates juuli kuust kuni aasta lõpuni kulgeb kõik teie tahtmist mööda. Võite saada ametikõrgendust, ehk pakutakse mõnda väga ihaldusväärset ja just teile sobivat töökohta. Kui te ise seda otsite, siis suure tõenäosusega selle ka leiate.

Aasta esimesel poolel kuni 1. juulini tekib paljudel Kaaludel soov ette võtta mõni pikamaareis. Võimalik, et otsustate end täiendada mõnes teises riigis. Mõni noor võib just nüüd jõuda äratundmiseni, mida ja kus hakata õppima. Kõrghariduse omandamist peate hädavajalikuks. Sel ajal võib olla ka muid kontakte teiste riikide kodanikega.

Sel aastal oleks väga hea, kui annate endale rohkem aega tegeleda oma hobidega., käia külas, teatrites, puhata, tegeleda rohkem oma laste või lastelastega. Eriti tunnete rõõmu kõigest sellest alates jaanuari teisest pooelst kuni veebruari lõpuni.

Oma kodu hoiate nagu alati korras ning ehk teete seal väikeseid ümberkorraldusi, eriti aasta lõpukuudel. Vanematega suhtlete sel aastal rohkem, hoolite ja abistate neid. Samas võtate kuulda ka nende nõuandeid ja soovitusi.

Aeg-ajalt võivad teid kimbutada mõtted rahast. Teile tundub, et seda on liiga vähe ning olete murelik, kui peate endale või oma perele midagi ostma.

Tõepoolest, see aasta võib rahaliselt raskem olla, kuid muretsemiseks ja teiste tuju rikkumiseks pole siiski põhjust. Just sel aastal oskate säästlikult elada ning planeerida paremini kui muidu oma väljaminekuid. Aasta lõpus näete, et olete suutnud üht-teist isegi tallele panna.

Septembris ja oktoobris võite saada mõne lisatöö, mis teie majanduslikku seisu oluliselt parandab. Liigne koonerdamine lihtsalt rikub närve, võtke asja rahulikult, sest sisimas teate ka ise, et saate palju vähemaga hakkama.

Tervisele peate sel aastal pöörama suuremat tähelepanu. Teil võib olla kummalisi vaevusi, mida ka arstidel on raske diagnoosida. Võimalik, et mingit tõsist põhjust polegi ja te kipute mõnda haigust ette kujutama. Võite sel aastal olla millegi suhtes allergiline, iga uue ravimi võtmist tuleks konsulteerida arstiga. Tõsisemaid tervisehädasid ilmselt teil siiski ei ole, hoiduge külmetushaigustest ja suurte raskuste tõstmisest. Teie nõrgimaks kohaks on selg. Kontrollige kindlasti sel aastal oma hambaid.

SKORPION

Olge valmis tõsiseks, töiseks ja paljude oluliste otsuste aastaks kuna struktuuride loomise planeet Saturn liigub teie märgis. Tunnete, et olete tõsisem, kohusetundlikum ning peaksite enda elus tegema suuremaid muutusi. Võimalik, et isegi eemaldute teistest, eelistate pigem üksindust.

Loomulikult kõige tähtsam on töö ja suhted. Töö pärast ei ole teil küll eriti vaja muretseda, sest kõik sujub igati normaalselt. Kui leiate, et oleks vaja muudatusi teha, siis võiksite need ette võtta juunis, augustis, septembris ja oktoobri esimesel poolel. Need on soodsad ajad ka tööotsinguteks, juhul kui vajate tööd. Väga võimalik, et mõne uue töö saamise tingimuseks on see, et jätkaksite õpinguid või täiendaksite end mõnel muul viisil.

Ja see aasta ongi suurepärane enesetäiendamiseks, eriti juulist kuni aasta lõpuni. Võite hakata omandama täiesti uut eriala, kas Eestis või mõnes välisriigis. Teie ettevõtmisi saadab edu. Sel ajal ilmselt soovite teha ka mõne pikema välisreisi kas siis õppimise või puhkamise eesmärgil.

Teie isiklik elu on sel aastal tundeküllane ja turvaline ning miks mitte koos partenriga mõni romantiline reis ette võtta. Rahadega tulete igati toime. Eriti head ajad oma armsamaga koos puhata ja koosellu värskust tuua on 15. aprillist kuni 15. maini.

Oma kodu peate sel aastal väga tähtsaks ja tahate seal võimalikult palju olla. Suhted koduste ja vanematega on head. Hoolite üksteisest ja abistate, kui keegi lähedastest seda vajab. Väga võimalik, et sel aastal pingutate selle nimel tublisti, et oma kodu hubasemaks muuta. Teis avalduvad varjatud anded kujundajana, miks siis mitte sisekujundusega hiilata. See soov tabab paljusid Skorpione 5. veebruarist 14. aprillini.

Sel aastal võib teil ette tulla kinnisvaraga seotud tehinguid või tekib teil koguni soov endale uus elamine muretseda. Siiski otsustate senise kodu kasuks, sest leiate, et praegu sellised rahapaigutused ei ole õigustatud.

Raha pärast te sel aastal ei muretse, saate hakkama just ni ipaljuga, kui teil seda on. Rahaliselt paremad ajad on oktoober, detsember.

Sõpradega suhtlete sel aastal pingevabalt ja edumeelselt, aeg-ajalt annate ükteisele nõu või abistate rahaliselt. Oma lastele olete heaks nõuandjaks ja sõbraks, eriti kui nad on jõudnud teismelise ikka. Nii mõnigi Skorpion võib sel aastal isaks või emaks saada.

Igal juhul otsustate lähimal ajal oma elus hoopis uue suuna võtta ja aluse panna mingile uuele ja erakordsele tegevusele.

Tervis võib ehk veidi muutlik olla ja enamsti on see tekkinud kas ülepingest või liigsest muretsemisest millegi tühise pärast.Võib ette tulla vereringehäireid, peavalusid või ka vigastusi, kui te pole piisavalt ettevaatlik mõne spordiala harrastamisega. Samas on see aasta sobiv hakata tegelema tervisespordiga. Ei ole välistatud, et võib välja lüüa mõni seni peidus olnud tervisehäda, mis vajab kindlasti kontrollimist ja väljaravimist.

AMBUR

Töös ja karjääris ei paista suuri muudatusi tulevat. Loomulikult kui teil endal on soov midagi muuta, siis leiate selle muudatuse tegemiseks vajaliku energia. Selline soov võib tekkida 22. juulist 24. augustini. Rahutu hingena võite sel ajal ka lihtsalt juurde teenida mõne tasuva lisatööga.

Teie rahaline seis on terve aasta vältel korras, oskate just nii palju välja anda, kui see on vajalik. Suudate oma rahaasju palju paremini planeerida kui seda eelmisel aastal, nii et teil tekib arvestatav summa vaba raha. Oma pereliikmetele võite kõige selle juures näida pisut kitsina.

Kodus olete hoolistev kõigi vastu, naudite korrastatud ja hoolitsetud pesakest. Abistate oma vanemaid või nemad teid. Võimalik, et teete mõne pisiremondi, eelkõige sellepärast, et muuta oma kodus värvitoone. Teile endalegi võib tunduda kummalisena, kuid te eelistate rahulikumaid ehk siis sinakaid ja rohelisi toone.

Sel aastal hoolite lõbustustest ja puhkamisest väga. Käite usinalt teatris, kontserditel, tantsupidudel ja isegi matkamas. Olete ise aktiivne ning kindlasti leiate alati ka kaaslasi.

Sel aastal võite kergesti armuda või lihtsalt kellegagi veidi flirtida. Vastassugupoolele on teie silmad avatud, samas oskate piiri pidada, et see koduelus ega abikaasaga mingeid probleeme endaga kaasa ei tooks.

Oma lastega olete hell ja helde. On päris suur oht, et hellitate neid liialt ja ei ole järjekindel nende kasvatamisel. Muusikast olete sel aastal eriti võlutud. Pole sugugi võimatu, et see toidab teie hinge eriliselt ja tasakaalustab teid keerulistel päevadel.

Teie abielu ja muud partnerlussuhted on sel aastal suurepärased eriti 1. juulini. Olete kaaslasega ühel lainel. Võimalik, et reisite koos kuhugi. Kui ongi varem olnud mingeid lahkarvamusi, siis võite sel poolaastal uuesti leida teineteist ning teie kooselu kvaliteet muutub palju paremaks.

Üksikud Amburid võivad ka abielluda, eriti maikuus. Teil kujuneb väga ilus ja õnnelik abielu algus – palju armastust, hoolimist, soojust.

Alates juulist, kui teil on soovi, võite ette võtta kinnisvaratehinguid. Kui on asjaajamisi maksuametiga, saate kõik kenasti korda aetud. Rahaliselt soodus aeg. Mõned võivad saada ka päranduse.

Teie enda tervis on sel aastal igati korras, kuid ärge pange seda proovile ektreemspordiga tutvumisel.

KALJUKITS

Sel aastal tunnete, et oleksite nagu uuesti sündinud. Olete palju vabam, rõõmsameelsem. Haakute kõige uuega, olete igal alal edukas. Julgete ette võtta rohkem kui varasematel aegadel.

Tööl ja karjäääris sujub kõik täpselt nii nagu soovite. Oskate igast tööst rõõmu tunda. Olete edukas ja ka teie ülemused märkavad seda, ehk isegi tõstavad teie palka. Suur tõenäosus selleks on augustis, septembris. Kui olete töötu, siis nendel kuudel võite leida midagi, mis annab põhjust teilgi edaspidi palgapäevi oodata.

Raha peale te sel aastal liigselt ei mõtle, sest leiate, et maailmas on palju muudki, mis võib inimese õnnelikuks teha. Kuigi rahaline seis on muutlik, päris hätta te omadega ei jää. Suurem raha sissevool võib tulla jaanuaris. Olete ka piisavalt helde, kuid mitte mõtlematult.

Kui teil on õdesid-vendi, siis sel aastal suhtlete nendega rohkem. Kohtute, peate perekondlikke koosviibimisi, korraldate ühiseid ettevõtmisi, talguid. Ka lähemate naabritega suhtlete varasemaga võrreldes aktiivsemalt ning sõbralik läbisaamine tuleb kõigile kasuks.

Kodustega olete sel aastal heatahtlik ja kõigi eest hoolitsev, soovite teha neile üllatusi ka argipäeviti. Võimalik, et tahate kodus või selle ümbruses mõnda suurejoonelist ja töömahukat uuendust teha. Oma tegutsemisega suudate üllatada kõiki pereliikmeid ja tuttvaid. Võib juhtuda, et tekib võimalus luua uus kodu või saate ootamatult sellise pakkumise, millest ei ole võimalik loobuda.

Suhtlete tihedalt oma vanematega ja soojendate kontakte eakamate sugulastega. Abistate neid või annavad nemad teile head nõu.

Tavalõbustustest te ehk eriti ei hooli, sest teil on niigi hea oma sugulaste ja pere seltsis olla. Kui tekibki mõni vaba hetk, siis korraldate meeleoluka perepeo.

Laste kasvatamisest võtate aktiivselt osa, jälgite nende kooliasju, abistate kui vaja. Suunate neid ning aitate sisustada nende vaba aega. Olete tõelised sõbrad, kellel pole teineteise ees saladusi.

Teie abielu kohal on terve aasta jooksul pilvitu taevas. Eriti päikeseliseks muutub see alates juulikuust. Kindlasti võite kahekesi ette võtta toreda puhkuse või ka mõne reisi kavandada. Teie armastus puhkeb õitsele ka siis, kui on tekkinud teineteisest mõningane väsimus. Kui olete olnud tülis, lepite kindlasti ära. Kui olete vallaline, võite armuda või isegi abielluda ning kindlasti paljud Kaljukitsed seda sel aastal just teevad – ka siis kui olete juba veidi vanem ja elus ühtteist näinud.

Väga tõenäolisem, et just vanemad üksikud inimesed leiavad sel ajal elukaaslase. Nii et kui te seda soovite, märgake julgemini enda ümber vastassoo esindajaid, kes teile sooja südamega pilke heidavad. Ka töökaaslastega on teil sel aastal suhted suurepärased.

Olenemata teie enda soost võite sel aastal leida mõne vanema meessoost sõbra, kes jääb teie ellu pikemaks ajaks ja on teile toeks ja nõuandjaks. Selleks võib olla ka mõni meessoost sugulane. Kui olete ise vanem meesterahvas, võite te ise kellelegi nooremale inimesel heaks kaaslaseks saada.

Sõprus on teile sel aastal väga tähtis ning võimalik, et te revideerite oma senist sõpruskonda. Vajadusel teete seal muudatused ning eraldate terad sõkaldest. – alles jäävad ainult ustavad ja kindlad sõbrad.

Samas võivad sõbrad teid väga palju aidata, nad on teiega nii rõõmus kui mures.

Tervis on teil hea. Kui ongi olnud mingeid terviseprobleeme, siis nüüd tervenete imeväel, eriti aasta esimesel poolel. Allute igale ravile koheselt ning tervenemine toimub väga lühikese ajaga. Võimalik, et ka tervisespordiga tegelemine aitab sellele kaasa.

VEEVALAJA

Töös ja karjääris kipub teil tulema väga keeruline aasta. Teil on väga palju tööd ning tunnete, et lihtsalt ei suuda kõigega hakkama saada. Igasugused takistused kipuvad teie teele kerkima. Teile võidakse ka vastu töötada. Peate väga pingutama, et vajalikud kohustused täita. See väsitab teid ning nii mõnedki võivad ise töösuhte katkestada, sest saab kõigest kõrini. Ei ole sugugi välistatud, et kaotate arusaamatuste keerises töökoha. Siiski, püüdke vastu pidada, küll tulevad paremad ajad ning tüdimusest saate üle, kui tegelete ka millegi muuga, mida aasta teile heldelt pakub.

Rahaga saate hakkama. Seda tuleb ja läheb ning päris miinustesse te ei lange. Kuid samas peate rahaga ka ettevaatlik olema. Võite kergesti hooletusse jätta oma rahakoti, pangakaardid või satute varaste ohvriks. Püüdke mitte raha laenata ega laenutada.

Kuni juulikuuni on teil võimalus end välja elada ning ületöötamisest tekkinud väsimust leevendada. Olete liikuv, rõõmsameelne. Võtate osa kultuuriüritustest, tantsuõhtutest, sõidate palju ringi, veedate palju aega koos mõttekaaslastega, spordite. Kasutate ära kõik võimalused ja tõepoolest laete ennast positiivse energiaga.

Ei ole välistatud, et armute, kuid see tundemeeli kõditav seisund ei kesta ilmselt kaua. Nautige seda ilusat hetke!
Ka lastega tegelete rohkem kui muidu ning tunnete sellest rõõmu.

Teie abielus ei tohiks sel aastal mingeid probleeme olla. Eriti ilusad ajad koosolemiseks on aasta alguses ja juunis. Vastastikust nokkimist ja väikesi vaidlusi võib ette tulla septembri esimesel dekaadil.

Õdede-vendadega ning lähemate naabritega on teil suhted igati head, kuid mitte ülemäära semulikud. Seevastu sõpradega on läbikäimine väga tihe ja toetav. Kergesti võite leida ka uusi sõpru. Eriti head ajad on sõprade jaoks aasta algusest kuni veebruari alguseni ja peale jõule. Nendel aegadel teete üksteisele meeldivaid üllatusi ning eluraskuste korral ulatate abistava käe.

Kodune elu on rahulik, isegi stabiilne. Võimalik, et teete kodus ümberkorraldusi, ehk tekib soov ette võtta kapitaalremont, koduaed ümber kujundada. Lähedastega saate hästi läbi. Ka vanematega suhtlemine on tihedam. Eriti hea aeg pühendada kodule on 15. aprillist 15. maini.

Olenemata sellest, et teie töö ja karjäär on takistustega, saate kolleegidega siiski kenasti läbi, suhtlemine on pingevaba.

Kui kaldute tüsedusele, siis olge eriti ettevaatlik liigsöömisega. Sel ajal paraneb oluliselt teie närvikava, kui olete varem kannatanud depressiooni ja unetuse käes.

Alates juulikuust võiksite oma tervisele suuremat tähelepanu pöörata. Kui teil ongi mingid terviseprobleemid, siis nüüd on õige aeg end arstide kätte usaldada. Ravile allute üllatavalt hästi. Ehk vabastate end ka mõnest halvast harjumusest ja hakkate tegelema keha treenimisega.

Aasta tervikuna on ju tore, kui te vaid ise kõigest huvitavast kinni haarate.

KALAD

Kuna Neptuun, teie enda juhtplaneet, liigub Kalade märgis, siis tunnete end suurepäraselt. Teie loomupärane inspiratsioon, hoolivus, loomingulisus, sensitiivsus aitavad teid sellel aastal kõiges.

Töös ja karjääris läheb kõik ladusalt. Olete aktiivne, rõõmsameelne ning eriti hea aeg karjääriredelil tõusta on oktoobris või aasta viimasel nädalal. Kui töötate kodus, oskate oma aega tõelise profina planeerida ning teie tegevusel on suurepärased viljad.

Rahaline seis on kõikuv, kuid leiate alati võimaluse, kuidas hakkama saada. Sel aastal võib ka ootamatult mõni suurem summa sülle kukkuda, seda eriti märtsis ja aprillis. Ehk võidate loteriis või kingitakse teile midagi hinnalist. On täiesti võimalik, et sel ajal leiate teile meelepärase ja samas väga tasuva loomingulise töö.

Suhted kodustega on äärmiselt soojad ja meeldivad, oskate üksteisele rõõmu valmistada. Sätite oma kodu hubasemaks. Kui teil on suvila või maakodu, siis pühendate suure mõnuga palju aega sellele, eriti juunikuu lõpuni. Ka vanematega on side sel ajal tugev.

Peale 1. juulit tekib teil pikem periood oma päevi väga meeldivalt veeta. Võtate aktiivselt osa kõigest sellest, mis teid huvitab ning emotsionaalselt mõjutab. Reisite ja suhtlete palju. Võite suverõõme nautides armuda. Palju tegelete ka lastega. Teine poolaasta on igati meeldiv ja sündmusterohke. Hea aeg ka sportimiseks. Nii mõnigi naissoost Kalade esindaja võib saada beebi emmeks või rasestuda.

Abielu sujub kindlas rütmis ning peaasjalikult pärituules. Oskate karisid vältida ning teie jaoks paistab ka pilvede tagant päike. Kui soovite suhtesse sära ja emotsioone juurde lisada, siis selleks on head ajad 20. juulist 7. septembrini. Võtke ette mõni ühine reis või midagi sellist, mida te varem teinud ei ole.

Kui olete nõuks võtnud ennast erialaselt täiendada või astuda ülikooli, siis see plaan ei pruugi eriti hästi õnnestuda. Ette võib tulla igasuguseid ootamatuid takistusi või ei jätku selleks kõigeks raha. Kui soov on ikka tõsine ning sellest oleneb elu eesmärgini jõudmine, peaksite kõvasti pingutama.

Kui te juba õpite kõrgkoolis, siis sellel aastal võite märgata, et teie mälu veab teid alt ning varasemaga võrreldes topelt pingutada, et kõigega hakkama saada. Ärge mingil juhul õpinguid katkestage esimeste raskuste ilmnemisel. Abi on käeulatuses ning raskused kõigest proovikiviks, mis saatus teie teele veeretab.

Sõpradega saate hästi läbi eriti aasta alguses ja lõpus.

Tervis on teil sel aastal suurepärane. Mõnel puhul võib esineda vereringehäireid ja justkui põhjuseta nõrkustunnet. Mõõdukas sportimine parandab enesetunnet tõhusamalt kui purgivitamiinid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments