Parima tulija tiitli said Kirna ja Palivere vabatahtlik komando

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääne-Eesti päästekeskus tunnustas Roostal peetud päästeala vabatahtlike seminaril aasta tulija tiitliga Kirna ja Palivere vabatahtlikku tuletõrjekomandot.

Lääne-Eesti päästekeskuse vabatahtlike koordinaatori Lauri Lindoja sõnul kandideeris tiitlile kuus vabatahtlikku päästekomandot, kes sel aastal oma tegevust alustasid.

Kuigi tunnustus jaguneb kahe komando vahel, kuuluvad mõlemad mittetulundusühingusse Palivere Priitahtlikud Pritsumehed.

Aasta tegija tiitli sai Käru vabatahtlik komando Raplamaalt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
11 aastat tagasi

Kindlasti on seal väga tublid inimesed. Aga nad tuleks kõigist riigimaksudest vabastada. Sest mis võrdsusest põhiseaduse mõistes saab juttu olla,kui maakonnakeskuste inimesed võivad loota päästekomandode-kiirabi-politsei abile,aga ääremaade inimesed peavad tihti vana tehnika abil ise oma elu eest hoolitsema ?? Mingi papitykk seinal ei asenda eluga tasuta riskimist ja pere jaoks kaotatud vaba aega. Ja kirjaoskamatuid on meil vähemalt 45 %. Sest lugeda mõistev inimene järgmistel valimistel sama petjat ju tagasi ei valiks….