1

Saunjas uppus naine tiiki

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eile, 10. novembril kell 23.02 sai häirekeskus teate, et Läänemaal Oru vallas Saunja külas on vanem naine uppunud talu tiiki.

“Päästjate saabudes selgus, et uppunu on kaldast ligikaudu kahe meetri kaugusel, päästjad tõmbasid naise kaldale ning andsid sündmuse üle politseile. Juhtunud täpsemad asjaolud on selgitamisel,” teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Trink.

Sel aastal on Eestis uppunud 53 inimest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Oioii
Oioii

Kes see uppunu oli? Mul elab sealkandis tuttav. Loodan, et tema mitte.

wpDiscuz