Haapsalu kutsehariduskeskus ja Ridala vald arutasid koostöövõimalusi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu kutsehariduskeskuse juhtkond ja Ridala valla esindajad sõnastasid teisipäevasel kokkusaamisel koostööplaane.

Kohtumisel nenditi, et kuigi Ridala valla territooriumil asuva kutsekooli ja kohaliku omavalitsuse koostöö on olnud siiani väga hea, on kätte jõudnud aeg, et ühistegevuse plaanid ka pikemas perspektiivis läbi rääkida ja sõnastada.

Ridala vallavanem Tooma Schmidt nägi põhilisi koostöökohti Uuemõisa mõisapargi ja mõisahoone korrastus- ja renoveerimistöödes ning kutsekooli valmiva spordisaali laienevates kasutusvõimalustes algkooli- ja vallarahvale.

Valla haridus- ja kultuurinõunik Maire Vilbasel oli veel ideid: kutsekooliga koostöös arvutialase süvaõppe ja karjääriõppe arendamine Ridala põhikoolis, valla valges saalis toimuvate vastuvõttude korraldamine ja läbiviimine koos kutsekooli noorte teenindajate ja toitlustajatega, vastuvõttudeks vajaliku mööbli ja ka pargipinkide valmistamine kooli puidutöötundides ning vallarahvale huvitavate ja vajalike koolituste kava elluviimine koos kutsehariduskeskuse koolitajatega.

Kokkusaamise tulemusena valmib Ridala valla ja Haapsalu kutsehariduskeskuse vaheline koostööleping.

Aile Nõupuu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments