0

Muhus kadunuks jäänud kalamehe surnukeha leiti Pusku rannast

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna kella 15 ajal leiti Ridala vallas Pusku külas merekaldalt vanema meesterahva surnukeha. Tegemist oli 17. oktoobril Muhus kadunuks jäänud kalamehega, teatas PPA Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

76-aastase mehe surnukeha leidis merekaldalt külaelanik.

Mees jäi kadunuks 17. oktoobril Muhus Võiküla lähedal kalastades. Mehe mere- ja maismaaotsingutesse olid kaasatud nii politsei, päästekomandode päästjad kui ka Muhu Merepääste Selts.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz