0

Lääne Elu ootab pilte eriskummalistest põllusaadustest

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Selline suur tomat kasvas tänavu Silmal. Foto: Arvo Tarmula
Selline suur tomat kasvas tänavu Silmal. Foto: Arvo Tarmula

Tänavu saab 30 aastat legendaarse telesaate “Viljaveski” nunnukonkursi ehk põnevate aiasaaduste võistluse algusest. Seepärast otsustas Lääne Elu toimetus kuulutada välja oma erikujuliste või ebatavalise suurusega aia– või põllusaaduste võistluse.

„Oli igasususeid siivutuid, näiteks pissiva poisikese kujulisi porgandeid, aga tuli ka vilju, millest me polnud tol ajal kuulnudki — näiteks patisson,” meenutas nunnukonkursi algataja Rein Hanson. „Aga nii tuntud asjaga käivad kaasas ka linnalegendid — näiteks et kõige punasemad ja suuremad tomatid saavat siis, kui kasvuajal vilja pissi süstida.”

Kui oled suve jooksul üles pildistanud veidra kujuga kartuli või hiiglasliku maasika, kui kõrvits kasvab tänavu eriti suureks või porgand meenutab sullegi pissivat poissi, siis saada meile sellest pilt!

Pildid tuleks saata aadressil nunnud@le.ee või Lääne Elu postiaadressil Posti 30, Haapsalu, 90504. Kasuks tuleb, kui saata pildiga koos lühike tekst — näiteks sellest, mida või keda pildil olev vili teile meenutab või hoopis lõbus leiulugu.

Konkursi lõpetavad esimesed suured öökülmad, kuid arvesse lähevad ka paar päeva pärast külma saabumist teele saadetud pildid. Parimatele auhinnaks Lääne Elu tellimus ja kruus.

Tomati sisse pole vaja midagi süstida!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz