0

Aivar Sein ja Märt Lindsalu võitsid petangi Eesti GP-l pronksid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Aivar Sein ja Märt Lindsalu. Foto: erakogu
Aivar Sein ja Märt Lindsalu. Foto: erakogu

Möödunud nädalavahetusel lõppes Eesti petankerite GP-sarjade suvine hooaeg. Esmakordselt usaldati nende võistluste korraldamine Läänema klubile PK Wicia.

Mõlema päeva võistlusel püstitati rekord osalejate rohkuse poolest: laupäeval Aafrika rannas toimunud triode GP-l osales 21 võistkonda. Seekord läänlastest keegi esikaheksasse ei jõudnud. Meie parimatena, tubli 9. kohaga lõpetasid võistluspäeva Helle Siidla ja Irene Võrklaev koos Tallinna juuniorist esindajaga Kuno Kolgiga.

Pühapäeval Uus-Kaldal toimunud paarismängu GP-l oli esindatud 34 võistkonda. Ilusa punkti panid Eesti suvise hooaja lõpuvõistlusel meie duo Aivar Sein ja Märt Lindsalu, kes võitsid kolmanda koha. Kuuendaks tulid Kaspar Sein ja Egert Kingissepp.

Lõppemas on ka Läänemaa petankerite kohalik suvine võistluste sari: viimane võistlus toimub eeloleval pühapäeval, 16. septembril, siis selgitatakse Läänemaa individuaalsed meistrid.

Marina Vallik

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz