0

Kaitseliidu Lääne malev pühendas oma 95. aastapäevale laskevõistluse

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

2. septembril toimusid Piirsalus Kaitseliidu Lääne maleva 95. aastapäevale pühendatud laskevõistlused. Arvestust peeti püstoli ja automaadi taktikalises laskmises ja võistkondlikus laskmises, milles kaks meeskonnaliiget lasid püstolist ja kaks automaadist.

Üldarvestuses püstolilaskmises saavutas võidu Kalev Hiie 135 punktiga, kes tuli mõlema harjutuse võitjaks (vastavalt 40 ja 95 punkti). Teisele kohale platseerus Harri Hints, kes sai kokku 108 punkti, kuid kaotas üldvõitjale suurelt esimeses osas (tulemusega 25 punkti). Teises osas oli kaotus tagasihoidlikum – 83 punktiga. Kolmanda koha kindlustas hõredas konkurentsis Vahur Toomas, kelle punktide summa oli 97 punkti.

Üldarvestuses automaadi laskmises võitis 130 punktiga kindlalt Raido Egipti. Teisele kohale tõusis Taavi Vaher 110 punktiga ning kolmanda koha sai Vahur Toomas 107 punktiga.

Võistkondlikus laskmises võitis 334 punktiga kindlalt Risti malevkond. Võitjameeskonda kuulusid Taavi Vaher, Raido Egipti, Tarmo Egipti ja Meeme Riismaa. Teise koha saavutas Haapsalu malevkonna I võistkond 287,096 punktiga ja kolmanda koha sai Haapsalu malevkonna II võistkond 270,651 punktiga.

Kaitseliidu Lääne malev asutati 27. septembril 1917 Lääne mavalitsusest välja antud ringkirjaga, mis registreeris varem iseeneslikult tekkinud omakaitse üksused.

Harri Puskar,
Risti malevkonna teavituspealik

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz