26. juuli: Võib juhtuda, et raudtee tuleb

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Majandus– ja kommunikatsiooniministeeriumi vastus raudtee taastamise kohta Lääne maavalitsusele ei ütle tavalugejale justkui mitte midagi. Mõtte olulisust hinnatakse, raha on vähe, asjaolusid tuleb kaaluda. Pigem võib koguni vastupidine mulje jääda — tegemist on pehme äraütlemisega.

Kes on aga raudtee taastamise projekti loomise juures olnud, näevad vastust teisiti — positiivse märgina, et riik on valmis dialoogiks, koostööks. Tõepoolest, seni ei ole riik isegi „võib–olla, vaatame” öelnud. Pigem otse ei.

Merle Mäesalu sõnul annab vastus kindlustunde, et ministeeriumiga tasub tihedamas koostöös olla ja sealsete spetsialistide nõustamist paluda. Rein Riisalu mainis Lääne Elule lausa kolm korda, et ministeeriumi vastus tähendab: dialoog on avatud. Lootus raudtee taastamiseks on nüüd suurem kui kunagi varem.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
server enclosure
10 aastat tagasi

Very good blog article.Much thanks again. Fantastic.

Orange County health insurance
10 aastat tagasi

Thanks a lot for the article.Really looking forward to read more. Want more.

5 dollars
10 aastat tagasi

Im thankful for the blog. Really Great.

Dhaval
10 aastat tagasi
Reply to  5 dollars

It was dark when I woke. This is a ray of suennihs.