Andres Ammas: Uus erakond ei tule täna ega homme

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Delfi kirjutab 26. mail peetud MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik üldkoosolekust.

Erakonna loomise kohta ütles ühenduse juhatuse liige Andres Ammas, et see on küll plaanis, kuid ta pidas võimalikuks, et see juhtub parimal juhul pärast 2013. aasta kohalike omavalitsuste valimisi.

„Küll ta tuleb, ega ta tulemata ei jää, kui Eesti avalikkusel selleks soov ja tahtmine on,“ sõnas Ammas Tallinna reaalkoolis toimunud üldkoosolekul. „Aga mina pakun välja, et see teema ei ole hetkel aktuaalne. Millegipärast kõik kahtlustavad, et see juhtub täna või homme.“

Ammase sõnul teeb MTÜ juhatusele muret, et neid seostatakse liiga palju IRLiga. Veel teeb tema sõnul murelikuks praeguste liikmete mõningane passiivsus. Ammas esitas üleskutse olla ise aktiivsemad, leida oma koht MTÜs ning kutsuda julgemalt ja aktiivsemalt MTÜsse uusi liikmeid.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
MTÜ
10 aastat tagasi

mittetulundus ühing, mille eesmärk on kõik riigi tulu oma tasku pista