0

Täna on orienteerumispäevak Lihula linnas

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Orienteerumisklubi Okas korraldab tänase kolmapäevaku Lihulas, kus linnatänavail joostakse orienteerumissprinti.

Start Lihula kultuurikeskuse juure on avatud kl 17–19, finiš suletakse  üks tund pärast stardi sulgemist. Valida saab kolme eri raskusastme ja pikkusega raja vahel. Raskeim rada R-1 on 2,5-3,5 km pikk. Keskmine rada R-2 on 1,5-2,5 km, lihtne R-3 0,5-1,5 km. Lastele on nöörirada.

Algajaid juhendatakse kohapeal.  Korraldajailt saab laenutada orienteerimiskompassi. Stardimaks on 2 eurot, SI-pulga rent 1 euro.
Tulemusi saab vaadata OK Okase kodulehelt.

Mati Kallemets,
OK Okas president

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz