0

Rannarootsi keskuses linastub õudusfilm

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Reedel, 20. aprillil kell 20 näitab Rannarootsi keskus koostöös HÕFFiga õuduskomöödiat “Must lammas”.

Viieteistkümne aasta järel naaseb Henry Oldfield oma lapsepõlvekoju – kohta, kus aastate eest juhtus midagi sellist, mida Henry siiani õudusega meenutab. Kodus selgub, et suurfarmis, mida peab nüüd tema vend Angus, on otsustatud põllumajandusele ja evolutsioonile omalt poolt kaasa aidata ning seal korraldatakse teadlaste kaasabil lammastega lubamatuid geenikatseid. Looduskaitsjate nurjunud diversioon päästab laborikatsetuste tulemuse valla ning farmi rahulik lambakari muutub inimverd ihkavaks zombie-armeeks.

Filmi näidatakse Rannarootsi keskuse tühjal rendipinnal. Sissepääs tasuta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz