Lääne Elu paberleht 17. aprillil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Rannarootsi muuseumi hoone müümine riigile tekitas proteste. Foto: Arvo Tarmula

* Järgmisel kolmapäeval Vormsis etenduva Endla teatritüki „Eesti mees ja tema poeg” puhuks pannakse käima eripraam, et ka mandri inimesed saaksid etendust vaatama tulla.

* Aastaid hävimisohus olnud ainulaadne Ridala kirik sai endale uue katuse ja on nüüd halvimast päästetud.

* Märjamaalt pärit Indrek Kuuben kutsub läänlasi kaasa lööma Rapla–Virtsu kitsarööpmelise raudtee tammi puhastamise talgutel.

* Laupäeval avati Vana Haapsalu Seltsi algatusel paigaldatud Haapsalu veebikaamera, kus vanalinna panoraame saavad vaatajad üle maailma ise valida.

* Rannarootsi muuseumi hoone müüki vaidlustades kohtu ja kultuuriministeeriumi poole pöördunud Päivi Vabi õigust ei saanud ja maja müük õigusjärgse omaniku pärijatelt Eesti riigile eest tunnistati korrektseks.

* Tänasest kuu lõpuni sooritavad Läänemaa viie kooli lapsed PISA testi, mille järgi koos teiste paikadega kujuneb lõpuks pilt kogu Eesti hariduse tulemuslikkusest.

* Vaba Isamaalise Kodaniku liidrid ja Läänemaaga seotud liikmed selgitas haapsallastele, mis neil plaanis on.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments