0

Haapsalu lauatennisevõistkond on Eesti meistrivõistluste I liiga viies

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu lauatenniseklubi meeskond lõpetas Eesti võistkondlike meistrivõistluste I liiga viienda kohaga.

Viimasel mängupäeval võideti Haiba SK 4-0, kuid kaotused tuli vastu võtta Viljandi LTK II-lt 2-4 ja Valga LKK-lt 0-4.
Haapsalu võistkonnas mängisid Aaro Õismets, Toomas Vestli, Jaanus Saviots, Dirk Schöbe ja Heikki Sool.

Kui hooaja alguses oli karta, et meie noormängijad ei ole sellel tasemel konkurentsivõimelised, siis hooaja viimased voorud olid rõõmustavad. Eriti suure arenguhüppe on teinud Aaro Õismets. Loodame, et poistel jätkub harjutamislusti ning uuele hooajale võime vastu minna suurte lootustega.

Heikki Sool

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz