Üleskutse: Too muuseumisse ese, mille ostmist oled kahetsenud

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti Rahva Muuseum ootab kuni 31. märtsini inimestelt esemeid ja lugusid ostudest, mille tegemist on tulnud kahetseda.

Kogutud asjadest, nende lugudest ning veebis saadetud fotodest tehakse näitusele “Ostupalavik: tarbimiskultuur Eestis 1990.–2000. aastatel” ajutine väljapanek, mis on külastajatele avatud 14. aprillist 30. juunini ERMi näitusemajas (J. Kuperjanovi 9, Tartu).

Projekt on üheks näituse “Ostupalavik: tarbimiskultuur Eestis 1990.–2000. aastatel” raames toimuvatest osalusaktsioonidest, mille kaudu on kõigil võimalik anda näitusse oma panus.

Kampaaniate ja kaubakülluse ajastul võib meie kõigiga juhtuda nii, et me ei jää ostetud kaubaga päriselt rahule. Mis mõjutab meie ostuharjumusi ja valikuid? Kas müüja suudab meile midagi “pähe määrida”, kas me teeme oma ostuotsuse poes emotsioonidest lähtudes või ei vasta ostetud kaup lihtsalt meie ootustele? Nende põhjuste väljaselgitamiseks korraldabki muuseum kampaania, mille raames palutakse tuua ERMi kahetsetud ost ja jagada näitusekülastajatega oma lugu.

Samuti võib kahetsetud ostust teha pildi, kirjutada juurde loo ning need siia üles laadida.

Rohkem infot saab muuseumi kodulehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments