Lennujaam sulges uksed

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läinud nädalavahetuse peod Lennujaamas jäid viimasteks, sest baar lõpetas tegevuse.

Sohvabaari omaniku Enriika Liivi sõnul oli ainus sulgemispõhjus rendiprobleemides.

“Rendi suurus ja tingimused ei ole meie jaoks kooskõlas, eelkõige talvel, mil ruumid olid kaks aastat järjest äärmiselt külmad ning tekitasid meile ja meie külalistele ebameeldivusi,” ütles Liiv.

Lennujaama diskorile Riho Luhterile ei tulnud uudis baari sulgemise kohta üllatusena, sest tema sõnul liikusid jutud juba mitu kuud varem. „Siis veel päris tõsiselt ei võtnud, olin äraootaval seisukohal, et kuulda seda teadet otsesest allikast,” rääkis Luhter.

Küsimusele, kas on plaanis avada uus peokoht, vastas Liiv napisõnaliselt. „Plaanid jätaksime hetkel veel enda teada. Kõik selgub, kui selleks on õige aeg,” ütles ta.

Nii omanikel kui ka klientidel on Lennujaamaga seoses head mälestused. „Need kaks aastat on olnud tore aeg ja kliendid on meid mõnusalt vastu võtnud. See on olnud suurepärane kogemus,” ütles Liiv.

„Külastajana meeldis mulle kõige enam ruumikasutus, eelkõige nende „sohvapesade” näol. Igal seltskonnal oli võimalik tekitada mõningane privaatsus. Baar üleüldiselt jättis alati soliidse ja puhta mulje,” kirjeldas Luhter.

Sohvabaar avati 2010. aasta juunis inspireerituna lennundusest, Richard Bransonist ja Virginist. Lennujaama Facebooki fännilehel ilmneb, et nii mõnelegi sohvabaari külastajale tuli uudis Lennujaama sulgemisest halva üllatusena.

Eveliis Eek

6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mis kasumlik
10 aastat tagasi

kui mitu tuhat eurot makseraskusi juba.

http://firmaparing.krediidiinfo.ee/jakjs.php?eregnr=11890066

Ei olnud kasumlik
10 aastat tagasi

No kuulge, oleks ikka see koht raha teeninud, ei oleks seda keegi ka kinni pannud. No palju omanik küsis üüri 20-30 tuhat eeki vanas rahas, unes ka mitte rohkem ? No ja palju juurde küsis ? Üle poole ei saanud mingil juhul küsida, mis see siis kokku teeks 40-60 tuhat kuus. Kui koht jättiski järgi ainult 20 k kuus või tuli nulli, siis on selge et edasine koostöö oli võimatu. Kui koht oleks olnud populaarne ja teeninud 50 – 100 k kuus siis oleks ka omanikud kasvõi hambad ristis juurde maksnud, et ise raha teenida. Nii et suht koht selge… Loe rohkem »

haapsalu fänn
10 aastat tagasi

kurb, mina ei jõudnudki peole 🙁

stjuuard
10 aastat tagasi

Siin paistavad ruumide omaniku kõrvad.Ruumid peaksid ikka soojad olema, rent painduv ja ka rentnik aktiivsem. 2 aastat on just paras aeg,et tekkiksid püsikunded,et hinnad on kas paigas või mitte.Crew kas armastab tööd või vahetub tihti,menüü kas taevalik või taevas jne.

teadja
10 aastat tagasi

Tubli, Juku!

juku
10 aastat tagasi

ammu oleks vaja ju