0

Muudatused liikluskorralduses Haapsalu kesklinnas 24. veebruaril

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

24. veebruaril on Haapsalu kesklinnas seoses Eesti Vabariigi 94.aastapäeva tähistamisega liikluses järgmised muudatused:

* kella 8st kuni 13ni on Lossiplats üldisele liiklusele suletud,

* kella 11.45st kuni 12.00ni toimub Kaitseliidu Lääne maleva rongkäik marsruudil Lahe tänav – Mihkli tänav – Karja tänav – Lossiplats, millega seoses võib häiritud olla liiklus ja linnaliini number 2 graafik ja bussipeatus tuuakse Lossiplatsilt Karja ringile majatarvete kaupluse ette.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz