Haapsalu jalgpallur sõlmis lepingu Levadiaga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Rimo Hunt mängis mullu väga hea hooaja Tallinna Kalevi särgis. Foto Tallinna Kalev

Haapsalust pärit jalgpallur Rimo Hunt sõlmis lepingu Eesti ühe tuntuma ja edukama jalgpalliklubi Tallinna Levadiaga.

26aastane Rimo Hunt alustas jalgpalliga Haapsalus, kuid pärast keskkooli lõpetamist, ülikooli ajal tekkis tal mängimisse mõneaastane paus. Oma lõbuks mängis ta madalama liiga klubis MC Tallinn, kus jäi silma Kalevi treeneritele.

Möödunud hooajal lõi ründaja Hundi täht Kalevis särama. Ta lõi Eesti esiliigas kõige rohkem väravaid -35 -, aitas Kalevi esiliiga võiduni ja tagasi kõrgliigasse.

“Meeskonnas on väga hea õhkkond ja treenerid. Loodan väga, et teeme hea hooaja ja anname medalite nimel kõikidele vastastele lahingu,” ütles Hunt oma uue klubi kohta FC Levadia pressiteenistusele. “Meistriliiga on võrreldes esiliigaga kiirem, füüsilisem ja tehnilisem.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments