Lääne Elu paberleht 8. detsembril

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ottomar Ladva. Foto: erakogu
Ottomar Ladva. Foto: erakogu

 

• Maksu– ja tolliamet kuulutab ajalehtedes suurelt, et otsib revidente Tallinna, kuid ise valmistab optimeerimise sildi all ette maakondlike kontorite kokkutõmbamist.
    
• Oma vallandamise töövaidluskomisjonis vaidlustanud Haapsalu lastekodu kasvataja Helle Niine sõlmis lastekoduga kompromissi.

• Vormsi lasteaed andis välja kalendri ja Läänemaa kodutütred saatsid Tallinna loomaaeda loomade talviseks toiduks 44 kilo tammetõrusid. 51 kilo tõrusid läheb  söödaks Läänemaa metsanotsudele.

• Haapsalu 14aastane maletaja Ottomar Ladva võitis esimest korda täiskasvanute Eesti meistritiitli. Paar nädalat tagasi osales Ottomar Ladva Brasiilias noorte MMil, kus võitis 132 osaleja seas 40. koha.

• Arvamusküljel arutleb Andres Ammas IRLi liikmena hamletliku küsimuse üle: olla või mitte olla kauem Isamaa ja Res Publica Liidu liige?

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Andres Ammasele
12 aastat tagasi

Mida sa laipa ikka mõnitad. Selle asemel et see laip tseremooniatega ilusti maha matta, üritatakse poliitprostitutsiooni teenust selle laibaga veel edasi pakkuda.