0

Keila-Haapsalu maanteel hukkus autojuht

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Täna lõunal kella 12 ajal juhtus traagiline liiklusõnnetus Keila-Haapsalu maanteel Vasalemma silla juures, kus veoki ja maasturi kokkupõrke tagajärjel hukkus 31aastane mees.

Esialgsetel andmetel kaldus veoauto vastassuunda ning põrkas seal kokku vastu sõitnud maasturiga Land Rover. Sündmuskohal hukkus maasturi juht, 31-aastane mees. Haiglasse toimetati kontrolliks maasturis viibinud naisterahvas ning veokijuht, teatas politsei pressiesindaja Helen Uldrich.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab uurimine. Politsei reguleerib häiritud liiklust sündmuskohal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz