Rannarootsi keskus sai klientidelt parima hinnangu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

 

Rannarootsi keskus sai Haapsalu suuremate kaupluste võrdluses klientidelt kõige parema keskmise üldhinde, selgus Turu-uuringute ASi läbi viidud septembrikuisest uuringust. Külastajad kiitsid vastustes keskuse ruumikust ja õhuküllust, puhtust ja mugavust.

Rannarootsi keskus sai klientidelt kõige parema hinnangu Haapsalu kaubamaja, Kastani kaupluse, Säästumarketi, Rimi ja teiste kaupuste ees. Kõige rohkem olid külastajad rahul keskuse turvalisuse, puhtuse ja sisekujundusega, eriti hinnati avarust, valguse ja õhurohkust. Häid sõnu öeldi parkimise kohta, tunnustavalt mainiti ratastooliga liikumise võimalusi ning rohkeid istumiskohti.

Kliendid olid rahul Rannarootsi keskuse kaupluste rohkuse ja kompaktsusega. Öeldi, et keskus sobib Haapsallu, on meeldiv, moodne ja sõbralik. Kiideti nii Selveri kui kogu keskuse häid kampaaniad.

Kõige parema hinnangu sai keskus kuni 30aastastelt noortelt, kelle ajaveetmist keskuses ka igati soodustada püütakse. Mõned külastajad avaldasid arvamust, et riide- ja jalatsivalik võiks olla suurem ning rohkem võiks olla lastekaupu. Mitmel korral nimetati vajadust apteegi järele.

“Me oleme uuringu tulemustega väga rahul,” kommenteeris Rannarootsi Keskuse juhataja Kätlin Sasse. “Tore, et klientidele on meie töö korda läinud. Meie eesmärk on ikka olnud luua üks mõnus ja mugav keskus, kuhu kogu perega mõnusalt aega veetma ja sisseoste tegema tulla. Meile meeldib, et ka noored on keskuse omaks võtnud: keegi ei tule neid ära ajama, kui nad keskuses aega viidavad, istuvad pinkidel ning kasutavad tasuta wifit. Veel sel aastal loodame kliente üllatada paari uue poe avamisega, nii et kaubavalik peaks lähiajal mõnusalt suurenema.”

Apteegi puudumise probleemist on keskuse juhataja täiesti teadlik. "Tegutseme aktiivselt, et lahendust leida," kommenteeris Sasse. "Praeguses seadusandluses kehtib piirang, et maapiirkonnas ei ole võimalik avada uut apteeki juhul, kui lähemal kui 1 kilomeeter on juba apteek olemas. Ridala vallavalitsus esitas ravimiametile ettepaneku väljastada Rannarootsi keskuse rohupoele tegevusluba apteegiteenuse osutamiseks. Kahjuks oli ravimiameti vastus eitav,” selgitas Sasse ja avaldas lootust, et apteeki keelav seadus peagi muudetakse.

Sel laupäeval, 15. oktoobril, on Rannarootsi keskuses ostuöö, mil keskus on avatud kella 24ni.

Turu-uuringute AS viis küsitlused läbi 5.–12. septembrini, vastas 200 külastajat.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments