0

Dirhami lähedal jäi kadunuks kapten

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee


Laupäeval, 17. septembril kella 23.55 ajal sai politsei häirekeskuselt teate, et Dirhami lähistel on merel olnud jahilt kadunud jahi kapten.

Jaht oli teel Ristnast Osmussaare suunas ja kaks pardal olnud isikut ise jahti juhtida ei osanud. Sündmusele reageeris Haapsalu kordoni piirivalvekaater, mis leidis hädasoleva aluse ning pukseeris selle Dirhami sadamasse, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kristi Kais.

Samal ajal alustati kadunud kapteni otsinguid, kuhu kaasati ka lennuk. Esialgsed otsingud tulemusi ei andnud ja neid jätkati järgmisel päeval. Pühapäeval lõpetati kadunud mehe otsimine kella 20 paiku tulemusteta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz