Lääne Elu paberleht neljapäeval, 9. jaanuaril

Lääne Elu

info@le.ee

Politsei püüab patustanud noorukeid rohkem kohtu ette saata

Politsei tahab seadusega pahuksisse läinud alaealisi trahvimise asemel senisest rohkem kohtu ette saata, et karistus mõjusam oleks.
Läinud aasta lõpus määras kohus kümme tundi ühiskondlikult kasulikku tööd politseiväljakutseid provotseerinud 14aastasele noormehele. Oma töötunnid peab poiss ära tegema kolme kuu jooksul ja lisaks sellel peab ta osalema ka pereteraapia programmis.


Haapsalu muuseumid saavad 80 000 eurot remondiraha

Kultuuriministeerium jagas aasta alguses remondifondist raha oma haldusalas olevatele kriitilises seisus hoonetele. Haapsalus said toetuse raudteemuuseum ja rannarootsi muuseum.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
No
4 aastat tagasi

Üldse sooviks teada, kui haritud need linna juhtivad ametnikud on? Kui Parbus on linnavalitsuse ainuke kõrghariduseta spetsialist, siis seda enam sellise aselinnspeaks saamine on häbiplekk. Aga nagu lugeda võis, siis kuni valimisteni ei tehta enam suurt midagi, seega ilmselt on ükskõik, kes seal kohal istub ja pappi tasku ajab. Tõeline ämber!

linlane
4 aastat tagasi

Kuidas saab täna ilma mingi erihariduseta inimene hakata juhtima linna kultuurielu? Kuidas küll oleme nii madalale laskunud? Linnapea ise võiks ju võtta selle töölõigu enda kanda, tal selleks ju mingi kogemus. Aga täita see vastutusrikas koht juhusliku inimesega on ju absurd? Mis teadmisi ja oskusi annab see, kui inimene on istunud lihtsalt linnavalitsuse koosolekutel, kus arutatakse ka kultuuri küsimusi? Häbi kuidas linnapea ja volikogu esimees hindavad nii madalalt vastutusrikast kultuuritöö lõiku.

nii ja naa
4 aastat tagasi
Reply to  linlane

MM on arvamust avaldanud

Kodanik2
4 aastat tagasi
Reply to  linlane

Soomes sai poemüüja peaministriks… Elu lähebki edasi, loeb kogemus mitte paber.

Hopsti
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik2

Kunagi oli poemüüja, aga võttis kätte ja omandas hea hariduse, aga sellel kutil pole ju mingit haridust. Kas tõesti on volikogu koalitsiooni pink haritud inimestest nii lühike, et varsti piisab ka põhiharidusest?

Vana
4 aastat tagasi
Reply to  Hopsti

Ma vaatan et keskharidus olemas ja ülikool pooleli?