Tallinn-Narva maanteel sattus liiklusõnnetustesse 13 sõidukit

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna hommikul kella 7.40 ajal sattusid Tallinn-Narva maantee 22. kilomeetril suunaga Narva poole kolme liiklusõnnetusse kokku 13 sõidukit – neli veokit ja üheksa sõiduautot. Kokkupõrked olid väga lähestikku, umbes 150 meetriste vahemaadega.

Kiirabi on õnnetuspaigalt viinud tervisekontrolliks haiglasse neli inimest, ühele kannatanule andsid meedikud abi kohapeal.

Tallinnast Narva poole suunduv sõidurida on suletud ning liiklus on ümberkorraldatud vastassuuna kaudu. Korrakaitsjate ja päästjate hinnangul võib kogu õnnetuspaiga teelõigu vabastamine võtta aega vähemalt paar tundi.

Liiklus Jõelähtme juures on häiritud ning aeganõudev, mistõttu palume liiklejatel olla kannatlikud ning võimalusel vältida kirjeldatud teelõiku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tallinna-Narva maantee õnnetuskohal hilines libedusetõrje veerand tundi | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] lõigul, kus täna hommikul juhtus 13 sõidukiga ahelavarii, oli libedusetõrje 15 minutit […]

valima
9 aastat tagasi

Pidevalt on juttu sõidukiirusest, aga kui vàljun seisvast autost ja see mulle paarkymmend sentimeetrit lihtsalt tee libeduse tõttu jàrele vajub (suure silla piirist edasi kõrvaltànavas), kui suur on siis teehooldaja vastutus?! Ka nende tànavate jala liiklejad peavad tervelt hommikul tòòle jóudma ?!