Katarine Rosalie: epistel vabariigi aastapäeva vastuvõtule kutsumisest ja Ürgsest Mustast Mardusest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Küllap imestasid sinagi, mu armas rahvas, sel nädalal uudise peale, et president Alar ei kutsugi sel aastal vabariigi aastapäeva vastuvõtule kõiki poliitikuid ja riigikogulasi. Ja küllap solvusid hingepõhjani koos meiega, et kutset seetõttu ei saanud ka meie mehed, EKRE väärikad poliitikud, Valgussõdalased. Miks nii, küsisid arvatavasti sinagi endalt sügavas kurbuses. Kuidas saab jätta väärtustamata meie meeste raske töö ja võitluse seal riigikogu loomaaias Roimavalitsuse marukoerte keskel.

Paraku saab! Nagu näete, president kutsus sel aastal vastuvõtule ainult üksikud enda valitud riigikogulased, ettekäändega, et need olevat fraktsioonide või komisjonide esimehed või muud tähtsamad asjapulgad. Ning kutsus selle võrra hoopis rohkem igasuguseid aktiviste ja MTÜtajaid ja OÜtajaid. Ise seletab tähtsa näoga, et peomaja ei mahuta rohkem rahvast ära.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kokkuhoid
5 kuud tagasi

ja milleks neid asjapulki kutsuda nad on iga päev pildil. Las seekord olla teisiti. Järgmisel aastal võiks osta ballipileti just nagu mujal Euroopas. Me teeme kõik teiste järele, mis aga tundub eluliselt vajalik!