Need ärikingitused on aastal 2024 julged ja loomingulised – pakime nad üheskoos lahti!

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Tere tulemast tulevikku, kus ärikingitused kõnetavad teie kliente sügavalt

Kätte on jõudnud aasta 2024 ning ettevõtted on reklaamkingituste taset veelgi kõrgemale tõstnud. Esikohal on innovatsioon, seega unustage igavad logodega nipsasjad vanadest aegadest. Just praegu on teie päralt parim võimalus ühendada praktilisus lõbuga – ning rabada oma kliente ja äripartnereid julgete ideedega.

Miks on ärikingituste tegemine tähtsam kui kunagi varem?

Üha kiiremini muutuval ärimaastikul suudavad vinged kingitused teie firmale korraliku hoo sisse anda. Hoolikalt läbimõeldud kingitus väljendab kaunilt seda, kuivõrd oluliseks peate oma meeskonnaliikmete poolt nähtud vaeva nende igapäevases töös. Šikk kingitus muudab lihtsakoelised tänusõnad võimsaks žestiks, mis tõstab teie tiimi moraali, hoiab tipptalente kindlalt tööpostil ja lennutab teie ettevõtte vau-faktori taevasse.

Parimad ärikingitused ühendavad, inspireerivad ja avaldavad muljet

Tähistage ainulaadseid indiviide, kes on kollektiivseks mootoriks, mis paneb teie ettevõtte toimima ja täiskäigul edasi liikuma – ka läbi raskete aegade. Nad jutustavad edulugusid, loovad püsivaid ühendusi ja toovad argipäevas välja asendamatuid panuseid teie ettevõtte edule.

Ärikingituste kunst: kuidas seda käesoleval aastal õigesti teha?

Kas teadsite, et ärikingituste turg on tublisti kasvanud ning jõudnud koguväärtuselt lausa uskumatule 306 miljardile dollarile? Kasv on ligi 8% aasta kohta – ilmselgelt on ärimeenete kasutegureid kõikjal märgatud. Kuid uuringute põhjal ütleb üheksa ettevõtet kümnest ka seda, et ärikingituste valimine on nende jaoks raske, kuna töötajate eelistusi on raske teada.

Siinkohal tulemegi meie teile appi. Allpool oleme välja toonud valiku toodetest, mis garanteerivad lummatud tagasiside: „Vau, sa said minust nii hästi aru!“ või „See on nii minu teema!“. Need kuluvad ju alati ära!

Tehnika, mis kõnetab: Personaliseeritud elektroonikavidinad, mis on tuleviku sümboliks

Prixton MGF100 massaažipüstol

Juhtmevaba ja kerge massaažipüstol, mille funktsioonid sobivad nii fitnessi kui ka füsioteraapia jaoks. See aitab teha enne treeningut soojendust, taastuda madala intensiivsusega treeningust või leevendada valu pärast intensiivset treeningut. Sisaldab 6 pead erinevat tüüpi massaažide tegemiseks erinevatele kehaosadele.

Rohelised meened: Keskkonnasõbralikud kingitused on aina populaarsemad.

Kohvipaksust tehtud lillepott

Lillepott on valmistatud u. 3 tassi kohvi kohvi valmistamisel tekkinud kohvipaksust. Soovi korral saab potti lisada kohvitaime. Suurus: ~ Ø130 x 120 mm. Taimepott on biolagunev. Pott sisaldab ~ 3 tassi kohvi valmistamisel tekkivat kohvipaksu. Kasutamisel võib aja jooksul värv seest tuhmuda ja mõne aasta pärast võib materjal veidi vananeda. Soovi korral saab lillepotiga kaasa kohvitaime.

Lillepotti saab personaliseerida trükitud või lasergraveeritud logoga. Olenevalt tellimuse kogusest on võimalikud ka erinevad pottide suurused.

Nutika kodu jaoks: Kingitused, mis teevad teie töötajate argipäeva efektiivseks.

Oregon RCS taaskasutatud plastikust ja korgist juhtmevaba kõlar 10 W

10 W juhtmevaba kõlar, valmistatud FSC® 100% korgist ja RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud ABS-plastikust. Taaskasutatud materjali sisaldus: 25% kogu toote kaalust. RCS tagab täielikult sertifitseeritud taaskasutatud materjalide tarneahela. Aku kestab kuni 10 tundi.

Stiilne tööriist igaks juhtumiks: Praktiline ese, millel uhkeldab teie ettevõtte logo.

Scout. Multifunktsionaalne minitaskunuga koos LED-taskulambiga

11 funktsiooniga minisuuruses taskunuga ja LED-taskulamp mustas papist kinkekarbis, millel on EVA-sisevooder. Patareid kaasas.

Fitnessi nimel: Mis saaks olla tähtsam kui teie kollektiivi tervis? Kasutage võimalust!

Prixton AT803 aktiivsusmonitor

Aktiivsusmonitoril on värviline puuteekraan, 1,3-tolline. Mõõdab pulssi, vere hapnikusisaldust, vererõhku. Monitoril on sammulugeja ja termomeetri funktsioon ning see suudab jälgida mitmeid sporditegevusi. Unemonitor, stopper, äratuskell, märguanded, kõnede meeldetuletus ja kaugkaamera. Aku maht: 170 mAh. Ühildub iOS ja Androidiga. Pritsmekindel IP68. Bluetooth 5.0. Luksuslikus kinkekarbis.

„Karbist väljas“ lahendused: Vot see on eriline ja jääb pikaks ajaks meelde!

Kaasaskantav grill

Kaasaskantav rauast grill korstna ja temperatuurinäidikuga. Must tulekamber. Lukustusriiv ja puidust kandesang.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
labane
6 kuud tagasi

altkäe maks