Lihula noorjooksjad tulid Pärnumaa meistriteks

Lihula gümnaasiumi jooksjad. Foto: erakogu
Lihula gümnaasiumi jooksjad. Foto: erakogu

Jõulumäe tervisekeskuses jooksid üle 200 noorjooksja 15 koolist, et välja selgitada Pärnumaa koolide parimad teatevõistkonnad murdmaajooksus.

Igal aastal nii sügisel, kui kavas on teatejooksud, ja kevadel, mil võisteldakse individuaalselt, on tublid olnud Lõuna-Läänemaa koolide lapsed. Õppeaasta esimesel kergejõustikuvõistlusel tegid taas head etteasted Lihula gümnaasiumi õpilased.

Kõige nooremas vanuseklassis võitis kindla esikoha Lihula gümnaasiumi 1.-3. klasside poiste võistkond. Keron Kamarik, Romel Rio Kesküla ja August Reinmaa olid parimad 3X300 meetri pikkusel teatejooksudistantsil.

Sama vanad tüdrukud ja sama pikkal võistlusmaal olid samuti tublid. Eliisabet Kamarik, Roosi-Ellen Reinmaa ja Katriin Sildre lõpetasid jooksu seitsmenda kohaga.

Aste vanemas, 4.-5. klasside poiste võistluses pidid kõik jooksjad läbima aga juba 500 meetrit. Mattias Idvani, Karl-Markus Kärp ja Marius Põld olid tublid ja saavutasid kaheksanda koha.

Samal kohal olid ka 6.-7. klasside tüdrukud Radele Kanter, Lilli Pikkmets ja Viktoria Hein, kes läbsiid samuti 3X500 meetrise võistlusmaa.

Kui võistluspäev algas meie jooksjate võiduga, siis päeva lõpuks tõid teise medali 3X1000 meetri teatejooksus 8.-9. klasside poisid. Väga tihedas ja pingelises jooksus sai Lihula kolmik Gregor Hendrik Mölder, Taavi Tiidussalu ja Sten Martin Viidemaa teise koha. Kusjuures ankrumees Viidemaa sai teatevahetuse kuuendana, kuid tõstis siis oma kooli neli kohta, hõbemedalile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments