Provintsiteatri päev: suured võidud läksid Saaremaale, Hiiumaale ja ka Haapsallu

Haapsalu teatristuudio tuli provintsiteatri päeval välja tuliuue lavastusega „Minu kiikhobu” ja noppis sellega laureaaditiitli. Foto: Andra Kirna

image-411044" src="https://online.le.ee/wp-content/uploads/2023/09/haapsalu-teatristuudio-kiikhobu_andra-14.jpg" alt="" width="1920" height="1280" /> Haapsalu teatristuudio tuli provintsiteatri päeval välja tuliuue lavastusega „Minu kiikhobu” ja noppis sellega laureaaditiitli. Foto: Andra Kirna[/caption]

Viie maakonna harrastustruppide kokkusaamisel „Provintsiteatri päev” laupäeval ja pühapäeval Haapsalu kultuurikeskuses võitis peapreemia Thule teater Saaremaalt.

Laureaatideks kuulutati Haapsalu teatristuudio ja Hiiu Naaditeater. Haapsalu See teatri näitleja Tiina Leesik sai eripreemia.

Publikus istudes võis taas kord tõdeda, et asjaarmastajana teatrit teha on ikka paganama tänamatu ettevõtmine. Esietendusel oma kodukandis on elevust palju, aga kaugemale sõites oled tundmatu tegija ja publiku poolehoiu saavutamiseks peab sul päristeatri lõhn juures olema.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments