Pääste: Paslepas hävis tules suvila

Lääne Elu

info@le.ee

Pühapäeval, 27. augustil kella 20.52 ajal hävis Noarootsis Paslepas tulekahjus suvila. Päästjad kustutasid väikese hoone jäänused kell 22.54. Põlengu tekkepõhjus on selgitamisel.

Samal päeval kella 20.50 ajal käisid päästjad Lääne-Nigula valla Koluvere külas kustutamas jäätmelõket, kus põletati vanu rehve, kodumasinaid ja mööblit. Jäätmete lõkkes põletamine on seadusega keelatud ning lõkke süütajatel tuli vastust anda kohale tulnud keskkonnaameti inspektoritele. Juhime tähelepanu, et lõkkes tohib põletada ainult töötlemata puidu ja loodusjäätmeid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments