Lääne Elu paberleht laupäeval, 8. juulil

Lääne Elu

info@le.ee

Ahli muinaskalme ei väsi üllatamast

Teist nädalat uurivad arheoloogid Haapsalu külje all asuvat Ahli kivikalmet, mida esimest korda kaevati 37 aastat tagasi. Kaevamisi juhatava arheoloogi Heikki Pautsi sõnul on tänavu arheoloogide põhitöö Ahlis 1986. aasta kaevamistel kokku kuhjatud mullahunnikute läbi sõelumine. Ja juba on mullahunnikutest leitud ligi paarsada leidu.

Saueaugu teatritalu valmistub esietenduseks

Saueaugu teatritalus käivad Priit Põldma „Kotka tee taeva all“ proovid. See on lugu igatsusest kauguse, avaruse ja vabaduse järele ning jäljest, mille ühe inimese igatsus teistesse jätab. Lavastus lõpetab Saueaugu teatritalu kirjandusloolise triloogia.

Maailm katuselaastudel

Lasteraamatukogus saab sellel suvel näha, mida tegi lätlane vanade katuselaastudega. Ei teinud lõket, kunsti hoopis. Pinnulistelt pilbastelt kaevad vaatajat Susnirk, Tirilimpsakas, professor Vihvervänts, Töllu Tsips ja teised Krääbumaa tegelinskid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mitu
1 aasta tagasi

puud oli vaja hävitada ja keskkonda saastada, et see lendeht toimetada saaks,

Läänlane
1 aasta tagasi

Lääne Eesti koolid on ohus- Lihula, Metsküla ja Virtsu!
Ja meie pidutsema siin, häbi, suku!!

Teadmiseks
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Kõik need kuuluvad Pärnu alla saivad mida tahtsivad!!!