Mõned soovitused isikuandmete kaitsmiseks online kasiinodes

Lääne Elu

info@le.ee

“Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!”

Ilmselt juba tead, et online kasiinod on muutunud ülemaailmselt populaarseks meelelahutust pakkuvaks kohaks internetis. Paraku vähem teatakse seda, et online kasiinod võivad tihti riskantsed kohad olla, kuhu oma isikuandmeid jagada ja salvestada, sest need võivad ohtu sattuda. Siinses artiklis jagame mõned head soovitused, kuidas on võimalik need riskid maandada sul endal selliselt, et isikuandmed on kaitstud ja mängimine toimub alati turvaliselt.

Foto:Pixabay

Esmalt tuleks veenduda, et see kasiino, mille veebist leidnud oled, on ennekõike seaduslik. Kui sulle tundub, et sa veel ei oska iseseisvalt kõiki märke otsida, siis siit artiklist saad põhilised soovitused, mida otsida ja järgida, et edaspidi oleks lihtne iseseisvalt vajalik eeltöö ära teha enne mängima asumist. Kuid olemas on selline veebileht, mis tutvustab paljude turvaliste kasiinode boonuseid Eesti mängijate jaoks, vaata seda siit: Kasiinoboonused.ee.Lisaks saad samalt veebilehelt palju asjakohast infot lugeda välismaal tegutsevate kasiinode kohta, vaata lähemalt siit: kasiinoboonused.ee/valismaa-kasiinod/ Seega saad ühelt asjalikult veebilehelt lausa eestikeelse korrektse info kätte, mis aitab orienteeruda ja kasiinode maailma tundma õppida ka uutel mänguhuvilistel.

Oluline on kasutada turvalist makseviisi

Selleks, et nautida kogu online kasiinode pakutavat põnevust, on oluline kasutada ainult turvalisi makseviise. Üldiselt pajud online kasiinod aktsepteerivad tavalisi deebet- ja krediitkaarte. Siinkohal pööra tähelepanu olulistele asjadele, milleks on eelnevalt kasiino maine kontrollimine – kahjuks on pettused internetis üsna levinud ja see muudab taolised eeluuringud võtmetähtsusega tegevusteks.

Teise aspektina tuleks kontrollida oma pangast, kas seal kehtivad mingisugused piirangud veebipõhistele hasartmängu tehingutele. See on oluline seetõttu, et enamik veebis tegutsevaid kasiinosid eeldavad ikkagi reaalse rahaga tehtavaid sissemakseid. Kõige olulisemaks põhjuseks siin on asjaolu, et kasiinodel aitab see jälgida sinu kaotusi ja võite samal ajal tagades, et kasutatakse turvalist makseviisi. Järgides neid põhilisi soovitusi on võimalik muuta oma hasartmängude mängimine veebipõhistes kasiinodes turvalisemaks.

Vali kasutajanimi, mis on turvaline

Oma isikliku teabe ja finantsandmete kaitsmise jaoks on alati parem kasutada turvalist kasutajanime, kui olete registreerimas end uue mängijana välismaa online kasiino kasutajaks või samamoodi ka kodumaise kasiino puhul. Siinkohal jagame mõned asjalikud soovitused turvalise kasutajanime määramise jaoks. Ära kasuta kergesti ära arvatavat fraasi või sõnade kombinatsiooni. Ole loominguline kasutades tähemärke ja veendu, et see ei oleks liiga pikk või liialt lühike.

Oluline on meeles pidada, et iga online kasiino konto jaoks tuleb kasutada erinevat kasutajanime. Veel soovitame turvalisuse optimeerimise jaoks kasutada kahefaktorilist autentimist sisselogimisel. Kasutades neid soovitusi, on edaspidi veebikasiinodes mängides sinu isiklikud andmed palju paremini kaitstud.

Veendu, kas on olemas SSL-i krüptimine

Tegeledes online keskkonnas hasartmängude mängimisega tuleb teada veel seda, et finantsteabe ja isiklike andmete sisestamine vastavas online kasiinos on tõesti turvaline. Üks võimalus selles veendumiseks on vaadata, kas aadressiribal on eespool olemas luku sümbol. Selline luku sümboli olemasolu näitab, et veebisait kasutab SSL-krüptimist ja see on lausa hädavajalik sinu isikliku teabe kaitsmiseks ja turvaliseks kasutamiseks.

Hea mainega online kasiinod teevad kättesaadavaks oma veebilehel alati põhjalikud privaatsuspoliitika dokumendid, milles nad räägivad lahti, miks, kuidas kasutatakse isiklikke andmeid sellel veebilehel ja mida tehakse selleks, et nende kasutamisel on tagatud igakülgne turvalisus ja õiguste tagamine. Tehes ära sellise eeltöö, saad alati olla kindel, et kasutad tõesti turvalist veebisaiti.

Lühikokkuvõte

Kordame veelkord üle kõige tähtsamad asjad. Korraliku eeltöö tegemine selleks, et teada saada, kas tegemist on turvalise ja usaldusväärse online kasiino veebilehega, on üks võtmetähtsusega tegevus iga uue veebisaidi puhul. Pea meeles, et kasutaksid unikaalseid kasutajanimesid erinevates online kasiinodes kontosid luues. Oska märgata ka seda, et veebisait kasutab SSL-krüptimist, milles saad lihtsalt veenduda, kui näed aadressiriba alguses luku sümbolit. Soovime sulle turvalisi hasartmängu elamusi!

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments